Следва

Talk dirty to me... или 6 неща, които да си кажеш с коафьора

Test Drive: Happy hair solutions! Вкъщи, кафе, приятелка и Syoss Gloss Sensation

Обичам да прекарвам сутрините в компанията на приятелка, чаша ароматно кафе и много смях...

Hair преди 7 години

Обичам да прекарвам сутрините в компанията на приятелка, чаша ароматно кафе и много смях. Прически, гримове, маски за лице, всичко това е запазена, споделена територия, в която заедно ни е най-добре. От няколко месеца се доверявам на Syoss Gloss Sensation за грижата за косата ми. Обичам онзи загадъчен нюанс на охра да се прокрадва из кичурите. И намерих правилната боя, за да го постигна, без това да бъде нещо повече от акцент.

Най-добрата боя е тази, която може да нанесеш на косата си у дома, докато се забавляваш с приятелки. А цветът да е точно това, което си очаквал и продължава да е сияен и бляскав след всяко следващо измиване.
Освен това е важно да пази косата ми, а безамонячната боя на Syoss ми предлага до 70% повече защита при боядисване, без значение дали съм решила да правя рязка промяна или просто поддържам любимия си цвят.

Защото умните момичета знаем, че митът - изрусяването единствено уврежда косата, не е верен. Затова гаранцията за защита ни кара да се доверим лесно. А когато процедурата приключи и видим резултата налице сме сигурни - направили сме правилния избор.

И така, смесихме проявителя и съдържанието на тубичката, разклатихме няколко пъти, докато на плейъра въртеше последния албум на Radiohead и след десет - петнайсет минути бяхме готови с боядисването. 30-на минутки по-късно вече бях щастлива, къпана и боядисана. 

Сега косата ми събира слънчеви лъчи и усмивки, а аз не смятам да си правя повече експерименти. Syoss Gloss Sensation отговаря на всичките ми нужди към цвета и качеството. Оставам с него! Но тръгвам на шопинг тур...

More Hair