Следва

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016 стартира с румънската сензация Lariss

La Bouche кацнаха в София за юбилейното издание на концерта "Обичам 90-те"

Първите звезди от предстоящото издание ... 

Music преди 7 години

Първите звезди от предстоящото издание на концерта "Обичам 90-те" са вече в София. Лейн Макрей и дуетната му половинка София Фаркас кацнаха късно снощи на българска земя. Дните преди концерта La Bouche ще редуват медийните си изяви с почивка и разглеждане на столицата. Моментите на релакс и уединение дуета ще прекара в кубинска атмосфера, средиземноморска кухня и традиционни български ястия. На разположение на гостите ще бъде богато меню от морски дарове и южни коктейли за добро настроение.

На 11-ти юни в Зимен дворец феновете на музиката от 90-те ще купонясват с групите La Bouche, Fun Factory, C-Block и Culture Beat feat. Tania Evans. На сцената ще се изявят и българските диджеи Marti G, Simon и Ради.

В билетната мрежа на Eventim можете да намерите билети за правостоящи, седящи и VIP места. Единичен редовен билет с правостоящо място е 40 лв., а групов редовен билет за трима 105 лв. Стойността на един билет за седящо място е 50 лв., а стойността на групов билет, отговарящ на три седящи места е 135 лв. Единичен VIP билет е на цена от 70 лв., а групов ВИП билет за трима на цена от 180 лв. VIP билета осигурява гардероб, достъп до залата през VIP вход, достъп до Golden Circle пред сцената (достъпен само за 400 души) и достъп до бара на Golden Circle.
Имате възможност да си закупите и групов билет, който ви осигуряват достъп до VIP зоната, маса и welcome drinks. Възможностите този вид групов билет са за 4 души на стойност 400 лв. и за 8 души на стойност 650 лв.


 

More Music