Следва

Скраб за лице

Питай ме, питай ме - Грижа за мъжката кожа

Здравейте ViewSofia, Можете ли да ми предложите хубав хидратант за мъже. Имам суха кожа и искам да използвам някакво...

Hair преди 14 години

Здравейте ViewSofia,

Можете ли да ми предложите хубав хидратант за мъже. Имам суха кожа и искам да използвам някакво хидратиращо мазило, но ако може да не омазнява. Аз съм на 20 години. Благодаря ви много!

Отговаря Иванка Иванова – Експерт Продажби Estee Lauder

Здравейте,
Пазарът на мъжка козметика днес е в състояние на възход. Мъжете вече показват безпрецедентен интерес към външният си вид, давайки предимство на лицето, избелването на зъбите, цвета на косата, салоните за тен, та дори и на грима. Искат да изглеждат колкото е възможно по-добре СЕГА. И искат да задъражат външния си вид млад и здрав през идващите години. Спомняте ли си сцената Рос и Джоуи с маската за лице от сериала “Приятели”?! Все повече мъже използват свободното си време за да подобрят външния си вид. Защо? Защото да изглеждащ добре бързо придобива друга основа, която измерва рамера на успеха.

Lab Series e предназначена да бъде първата селективна линия грижа за кожата, създадена изключително за мъжа, и продължава да бъде водеща при определяне бъдещето на мъжката грижа за кожата.

Като пионери в индустрията с почти 20 годишен опит, Lab Series винаги е била напред в линията в разпознаванете и срещането на уникалните нужди на мъжката кожа.

Елитеният екип от учени и кожни експерти от Lab Series Research Center изучават и създават високо- технологични, високо ефективни продукти, които дават на клиентите търсените резултати .
Три изречения характеризира серията
Lab Series Skincare For Men е…

- Високи технологии
- Висока ефективност
- Доказани резулатати

Мъжката грижа има специфични характеристики и има нужда от съотвтните продукти, които да ги покрият. Мъжката кожа е по-плътна, с по- големи пори, по-мазна, остарява по- бързо, страда от ежедневното бръснене. Като знаеме това, нека обсъдиме една много важна тема. Хидратацията:

- Хидратацията е необходима за всички типове кожа, дори и за мазните, и е ключът към здравата кожа.
- Дехидратираната кожа е обект на множество стрес, който може да причини нездрав вид.
- Задоволителното ниво на влага допринася за гладка, спокойна и здрава кожа.
- Поддържането на кожата спокойна, свежа и хидратирана на клетъчно ниво има за резултат да я направи да изглежда и да се чуства съвършенно.

Препоръчан продукт: DAILY MOISTURE DEFENCE LOTION SPF 15

Най- добрата защита за една по- здрава кожа е ежедневното хидратиране, както и защитата от агресията на околната среда. Намалява следите, предизвикани от времето и стреса. За всеки тип кожа. Продукт за ежедневна хидратация и защита от околната среда, за по-свежа и видимо по-здрава кожа.

• Лек, овлажняващ лосион, който осигурява продължителна хидратация и придава на кожата гладък и спокоен вид.
• Революционна технология доставя активираща се от слънчевата светлина защита от вредните UVA/UVB лъчи, пушек и замърсявания.
• Атниоксиданти предпазват от белезите на стареене.
Употреба: нанасяйте на лицето всяка сутрин след почистване или бръснене.

More Hair