Следва

Acne pre-fall колекция 2016 е вече онлайн!

Стил урок на седмицата: С бански на улицата? Защо не!

Все още под влиянието на нарастващия стрийт тренд с бодито, нямаше как да подминем близката по стилистика мисъл да облечем бански на улицата...

All fashion преди 7 години

Все още под влиянието на нарастващия стрийт тренд с бодито, нямаше как да подминем близката по стилистика мисъл да облечем бански на улицата. Да, донякъде двете идеи са сходни, но тази с банския си остава по-смелата.

Подобен експеримент направихме още през април, когато една от визиите в сесията ни бе точно такава - цял бански, съчетан с панталони и високи стилето. Не крием колко много ни допада идеята и то не само заради различното решение, което прави обличането по-забавно, но и защото предлага точно това усещане за небрежност и лежерност, което търсим през лятото.

На снимката горе: Джиджи Хадид


Ева в кадър от Spring Glory

Основните вариации при носенето му са следните: цял бански вместо боди с джинси, шорти или пола; или бански от две части, при който топът заема мястото на бюстието при вечерните визии, а през деня изглежда страхотно върху бял тишърт.


Джиджи Хадид


Бела Хадид


Кендал Дженър


Елена Перминова

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.