Следва

Ето кой печели тротинетка за своя малчуган

Библиотека за съвременен дизайн от Lidl

От 10-ти до 19-ти юни в Пловдив се случва Sofia Design Week...

All About Life преди 7 години

От 10-ти до 19-ти юни в Пловдив се случва Sofia Design Week. Посланието на фестивала тази година е “- Can I Help You?” и като основен спонсор на събитието, Lidl отговаря на това своеобразно предизвикателство. По време на фестивала, гостите му ще могат да посетят Design Bookery - библиотека за съвременен дизайн, чиято цел е да даде още вдъхновения на професионалисти и любители на дизайна.

Design Bookery съдържа повече от 100 книги и списания в различни категории дизайн от водещи издателства, като Gestalten, Laurence King, Unit Editions и Victionary. Посетителите на фестивала ще могат да открият заглавия в сферата на илюстрацията, графичния, продуктовия, интериорния и уеб дизайна, подбрани от специалисти в съответната област. Библиотеката може да бъде посетена в Пловдив между 10 и 19 юни до Градска художествена галерия, ул. Станислав Доспевски. След Пловдив, Lidl Design Bookery ще отвори за посетители и в София, между 20 и 25 юни, до Национална художествена академия.



Всеки, който посети библиотеката и направи снимка от мястото, може да се включи в игра за пътуване и посещение на London Design Festival през септември.
Пълните условия на играта и повече информация за Design Bookery може да бъде намерена на One Design Week.

 

More All About Life