Следва

Като градска Покахонтас

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Церемонията за театралните американски награди Тони се проведе в неделя вечерта в Ню Йорк. И докато всички говорят за успеха на мюзикъла "Хамилтън"...

All fashion преди 7 години

Наградите Тони

Церемонията за театралните американски награди Тони се проведе в неделя вечерта в Ню Йорк. И докато всички говорят за успеха на мюзикъла "Хамилтън" и многото отличия, които получи по време на церемонията, ние обръщаме внимание на зле облечените сред присъстващите. Тъй като и тук сгрешилите във визията са немалко, няма да споменаваме всеки поименно, а направо ще покажем... 

На снимката горе: Кери Ръсел


Saycon Sengbloh


Zainab Zah


Талия


Бизи Филипс и Мишел Уилямс

Другото копие

Наскоро показахме част от множеството копия на Ким Кардашиян, а днес обръщаме внимание на друга подобна случка. Този път копирането е насочено към друга, доста по-приемлива личност, а именно Кейт Мидълтън.

Аманда Бел е на 21 години от Лос Анджелис и от четири години насам се усъвършенства в подражаването на цялостната визия на Кейт. Всичко започва, когато по случайност открива реплика на годежната рокля на херцогинята в квартален магазин и оттам обсесията се развива бурно. Аманда се старае да открива максимално сходни аутфити в high street брандовете и копира всичко внимателно - от аксесоарите до прическата.

И, въпреки че вярваме, че в подражаването няма абсолютно нищо лошо, случки като тази ни карат леко да настръхваме...

Отчаян опит за реклама

През последните две години най-обсъжданото нещо в интернет пространството бяха устните на Кайли, за които тя дълго и стоически отричаше, че са коригирани или пипани. В крайна сметка си призна, че е прибегнала към иглите, а това пък породи още повече шум около нея. Този факт обаче помогна много в бизнеса, с който Кайли се захвана, а именно – създаването на собствена линия червила. Самата тя не отрича, че е обсебена на тема устни и е сбъднала мечтата си.

Очевидно е, че никоя от клана Кардашиян не знае как да промотира каквото и да е, без да показва знойна плът и да внесе объркване всъщност какво се рекламира. От месеци Кайли постоянно поства в мрежата всевъзможни секси снимки, за да показва колко добри са продуктите й. Уви, ако под поста не пишеше точно за какво става въпрос, никой не би разбрал.

„Дори не забелязахме устните ти, Кайли”, изригна интернет, след поредната снимка на Дженър в Instagram, където тя позира с мокър бял потник, разкриващ целите й прелести.

Оказа се, че в тази снимка трябвало всъщност да забележим червилото, предвид хаштага #kyliecosmetics…
Кой би предположил?!

Скучната фотосесия на Рита Ора

При Рита Ора сякаш няма средно положение – или ще се облече твърде екстравагантно, или ще „открадне” нечий аутфит (спомняте си за роклята на Бионсе от видеото на Formation), или пък ще е просто незабележима и неразпознаваема с невзрачния си избор на дрехи.

За последната си сесия на плажа в Малибу, Ора отговаряше на третото описание. Може би в опит да се направи естествена и небрежна сесия, всъщност се е получило това: лошо подбрани комбинации дрехи, които по никакъв начин не грабват вниманието.

Явно изпълнителката на Hot Right Now е разбрала, че е по-скоро скучна, отколкото hot и сама започна да се закача с камерата, като разкопча якето си, за да покаже, че отдолу не носи нищо.
Почти й се получи!

More All fashion