Следва

От архива - Хелена Кристенсън и секси оръфаният маникюр

Trend Report - Метални отблясъци

Вървиш по улицата, решила си да подминеш всички магазини все едно не те интересуват, слушаш любимата си музика...

All fashion преди 15 години

Вървиш по улицата, решила си да подминеш всички магазини все едно не те интересуват, слушаш любимата си музика и се радваш на най-новите си обувки на умопомрачително високи токове, на които се научи да ходиш след доста усилия и един навехнат глезен. Но в един момент нещо привлича погледа ти, нещо ярко, нещо блестящо, нещо тип ала метално.

Не, това не е поредната безумна кофа за боклук, или някоя неправилно преминаваща кола на Витошка, на които ставаме свидетели всеки ден. Това е чантичката на онова момиче, с което току що се размина.

Тази пролет можеш да очакващ още повече метални отблясъци по улиците, защото злато, сребро и метал са основните акценти в облеклото за следващия топъл сезон.

По време на модните седмици в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк дизайнерите налагат тенденцията да има метални отблясъци по дамите. Те присъстват при обувките, чантите и декоративните елементи. Блузите, саката, панталоните и роклите са декорирани с метални пластини, пайети и мъниста.

Освен истински метални елементи, дизайнерите залагат и на подобни нюанси и цветове за материите си - Jill Stuard, Graeme Black, Dennis Basso, Bruno Pieters, Calvin Klein, Alberta Ferretti и др.

Та ако следващия път нещо те заслепи и привлече критичния ти поглед знай, че най-вероятно е скъпоценния метален аксесоар. Най-добре да бъде твоя.

More All fashion