Следва

С едно коремче напред. Голата Бехати Принслу

Обичта на известните: Никол и Григор, и Никол в бяло

Не бяхме установили колко мъничка е всъщност Никол, докато не попаднахме на тази щедра порция папарашки, но за сметка на това красиви фотоси на родно-американската двойка, докато си прави разходката...

Други преди 7 години

Не бяхме установили колко мъничка е всъщност Никол, докато не попаднахме на тази щедра порция папарашки, но за сметка на това красиви фотоси на родно-американската двойка, докато си прави разходката.

Тя, 37, и той, 25, са ужасно сладки заедно, за ръка по улиците на Лондон, тя в дълга фриволна рокля и сандали, той - по тишърт и дънки. Не знаем защо, Никол изглежда леко тъжна, или може би мъничко настинала, заради което вероятно се гуши в топлото одеяло и под силния бицепс на нашето момче. Той от своя страна е супер загрижен в изражението си, което ни го прави супер симпатичен.

Отделно, госпожица Шерцингер беше гостенка на хуманитарния бал „One For The Boys“, организиран с цел събиране на средства за рака при мъжете. На въпросното събитие, хубавото гадже на Гришо носи бяла тясна рокля с апликирани цветя от Николас Оуквел и обувки от Лобутен. На партито Никол изпя хитовете си „Don’t Cha“ и „Moves Like Jagger“, както и „Purple Rain“ в чест на Принц.

More Други