Следва

Street Style вдъхновения: Аксесоарите, тази убийствена фешън слабост!

Синя кръв. Във вените на Супермодели

Кариерата на модел сякаш започна да се върти повече около това с кого си свързан, а не как изглеждаш...

All fashion преди 7 години

Кариерата на модел сякаш започна да се върти повече около това с кого си свързан, а не как изглеждаш. Имаме нагледни примери на сестри и деца на знаменитости, които щурмуват в модната индустрия. И докато произходът им може да гарантира на новите лица голям интерес и бърз подем, той не е константа за успешно развитие.

Моделите се окуражават да бъдат личности в и извън социалните медии – станеш ли част от Холивуд и модните кръговете въртележката те завърта в посока на мащабните кампании и евентуалния успех. А какво се случва ако моделът е със синя кръв? Аристокрацията се активизира, не само в социалните медии, но и в шоутата на най-големите имена от подиума.

Лейди Джийн Кембъл за Louis Vuitton Resort 2017

Въпреки че са малобройни в сравнение с децата на известни родители, те успяват да намерят своето място сред фанфарите. Пример е Лейди Джийн Кембъл за Louis Vuitton Resort 2017 и ексклузивно шоу за Никола Геские. Риалити звездите Джиджи Хадид и Кендъл Дженър илюстрират огромния успех на подиума и социалните медии. Талита фон Фюрстенберг прави първи, но многообещаващи стъпки. Нейният Instagram е типично моделски – добри селфита, снимки по бикини и време с приятелите – но все пак нейният статут на принцеса ѝ е даден по рождение.

Дамите от аристокрацията винаги са имали я пръст, я крак в модата. Френският двор е бил известен със своята разточителност, пищни тоалети и разкошни приеми, а днес французойката Инес дьо ла Фресанж е доайен, чията роля в стила е неотменима. Нейната баба ѝ е маркиза дьо ла Фресанж. Музата на Ив сен Лоран – Лулу дьо ла Фалез е дъщеря на граф дьо ла Фалез. Моделката Стела Тенънт произхожда от семейството на дука на Девъншайър и рода на сестрите Митфорд. Дори и Кара Делевин е внучка на сър Джослин Стивънс. Правилната комбинация от престиж и красота е неустоима за големите брандове, особено за тези от луксозния сектор.


Талита фон Фюрстенберг

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.