Следва

Какво носи Редакцията днес: Кариран петък

Instagram-ът... миг преди да се събудим

Има и такива дни. В които едно докосване те събужда от дълбок сън... 

All About Life преди 7 години

Има и такива дни. В които едно докосване те събужда от дълбок сън. В който си сънувал море, самотно, студено, бурно, на разсъмване. Забравени навън шезлонги, мисли, желания. Сънувал си завивки, топли, меки, бели. Кожа, която плаче за цветя и целувки. Сънувал си кафе, което ухае на намигване с любов. Топът в райе, който си приготвил за из път, но си забравил накъде си тръгнал. Белите кецове и раницата, които послушно мълчат с теб през деня. Безвъзвратно изгубено перо, море в книга джобен формат, следобеден брънч и чаша бяло вино за "лека нощ". Сънувал си, но едно докосване те е събудило. Правилното докосване! От точния човек - онзи, който знае как да те докосне, за да те повика, когато си на границата с бълнуването. И понеже вече сме будни, това е instagram-ът в сряда, точно както го видяхме... секунди преди да се събудим.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.