Следва

Събота вечер в автентичен френски стил

Какво носи Редакцията днес: Кариран петък

Всеки ден споделяме вдъхновения, трендове и модни тенденции с нашите читатели...

All About Life преди 7 години

Всеки ден споделяме вдъхновения, трендове и модни тенденции с нашите читатели. Решихме да направим един експеримент и да покажем собствения си стил, ден по ден, в нашата женска фешън редакция.

Ах, този ярък, изразен детайл! Понякога именно той прави целия аутфит.
Да, черните скини-джинси и раираната риза действително са религия, но изключително живият розов акцент, искрящ от кецовете, допълва цялата картинка, разнообразявайки монохромните дрехи по удивителен начин.
Стилното черно изведнъж стана още по-шик, а цялостното облекло по-оригинално.

И ако има дни, в които искаме да разходим новата си рокля и токчета, то има и такива, в които с кеф слагаме секси дънките от Versace Jeans, неизлизащата от мода риза (SAGAN) и спортните кецове в изразителните цветове на Calvin Klein. Да, жените сме хамелеони!
И ето, че сме готови да оползотворим слънчевия ден на макс и докрай.



Перфектните комбинации за всеки твой женски образ, можеш да откриеш в Totally Erected Store, който отговори на всичките ни очаквания. А ето и списъкът с елементите, които съградиха днешния „дрескод” в редакцията:

Риза SAGAN от Totally Erected Store, 195 лв.
Дънки Versace Jeans от Totally Erected Store, 268 лв. 
Кецове Calvin Klein Jeans от Totally Erected Store, 225 лв. 


Всички продукти на Totally Erected закупуваме от erectedstore.com или от техните магазини, адресите им може да откриете тук.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 13 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.