Следва

Новото лице на Prada е... Еди Редмейн!

Пионери: В кампания на Dolce&Gabbana снимаха дрехи и на други марки

Да се барнеш от горе до долу в дрехите на една и съща марка отдавна не е шик, и то не че не е шик, ами просто е ход предвидим и доста скучен...

All fashion преди 7 години

Да се барнеш от горе до долу в дрехите на една и съща марка отдавна не е шик, и то не че не е шик, ами просто е ход предвидим и доста скучен, погледнат от кулата на съвременната динамика на живеене.

Новата кампания на Dolce & Gabbana, в която са снимани дрехи от най-различни други марки, в този смисъл се нарежда на челно място в новаторството на маркетинговия си подход, което е приятно, както се вижда и от резултата (в галерията горе).

Брандовият total look наистина е старомоден. Dolce & Gabbana, впрочем, в известен смисъл - също. Затова е и удивително, че именно италианската модна къща влиза в директна битка с досадния "тотал лук" в рекламните кампании, "освежавайки" собствените си творения с аксесоари и дрехи на други марки. На една от рекламните им снимки, например, отчетливо се вижда чанта Armani, на друга — чанта Givenchy и шал Louis Vuitton. Не можем да наречем видяното чак радикален ход, но все пак добавя към фотографиите, и без друго стилизирани като сцени от градския живот, услаждащ се реализъм.

Кампанията е снимана от Франко Пажети — фотограф, стартирал кариерата си в Vogue Italia и заявил се силно като репортажен фотограф от различни горещи точки по света.

More All fashion