Следва

Петъчна доза секс... Жега с "най-мокрите" сцени в киното!

Преди славата: Анджелина Джоли на невинните 15

На крехките 15, Анджелина Джоли снима фотосесия с известния фотограф Хари Ленгдън...

Други преди 7 години

На крехките 15, Анджелина Джоли снима фотосесия с известния фотограф Хари Ленгдън, който по онова време вече е ангажиран от най-големите звезди на Холивуд.

В онзи далечен момент, Джоли е просто щерката на Джон Войт. „Когато ни ангажират да снимаме роднина на познат актьор, в случая Джон Войт, първата мисъл е: ОК, пак ли? Да се надяваме, че знае какво прави, а ние ще направим каквото може... Накрая стана приятна изненада" – казва Ленгдън за фотосесията с Джоли, която се случва през януари 1991 година.

В интервю за CNN, известният фотограф споделя, че е бил изненадан от самочувствието на Джоли и признава, че по време на снимките не подозира каква е истинската й възраст.

Подобни фотосесии са много чести в Холивуд. Фотографите ги правят с надеждата, че някой ден човекът пред обектива ще стане известен и фотографиите ще струват скъпо и прескъпо.

Иначе, кариерата на Джоли получи огромен тласък през 2000 година, когато получи Оскар за Най-добра актриса във второстепенна роля в „Girl, Interrupted".


 

More Други