Следва

Еволюция на вечността... 501 и други истински факти от невъобразимата история на денима

Елексир за кожата на лицето от Avon - Nutra Effects Miracle Glow

Елексир за кожата на лицето от Avon - Nutra Effects Miracle Glow

Shopping преди 7 години

Жените полагат неимоверни усилия за здравия и сияен вид на кожата на лицето си. Това все пак е най-забележимата част от женското тяло и през лятото и през зимата. Затова грижата за нежната кожа на лицето е от голямо значение за всяка жена.

Avon използва силата на природата в новия си продукт, като комбинира 5 ценни натурални масла в олиото за лице Nutra Effects Miracle Glow. Новото попълнение в портфолиото на най-природната серия на Avon е специално създадено, за да отговори на нуждите на всяка жена за хидратирана, подхранена и здрава кожа, независимо от възрастта.

Ефектът от този натурален продукт може да бъде забелязан още 48 часа след първото нанасяне, придавайки на тена по-здравословен и сияен вид. Съдържащите се в него масло от бабасу и масло от маракуя стимулират производството на така важните за кожата колаген и еластин. Те предотвратяват появата на бръчки и спомагат за здравия и гладък вид на кожата. Освен това тези масла правят кожата нежна, гладка и хидратирана.
 

„Както знаем след 25 годишна възраст производството на колаген намалява, а след 40 години напълно спира. За това е толкова важно да си го набавяме чрез използваната козметика.“ споделя опита си Вероника Калчева, медицински козметик и посланик на Avon Nutra Effects.

Олиото-елексир съдържа в себе си още масло от марула и масло от зелено кафе. Благодарение на тях се ускорява отделянето на излишните течности от организма, заедно с натрупаните токсини в тялото и кожата ни е предпазена от вредното въздействие на свободните радикали.

Петата тайна съставка на този природен продукт е маслото от ленено семе, което е богат източник на есенциални мастни киселини и притежава силно антиоксидантно действие. То укрепва защитната бариера на кожата.

Комбинацията от петте масла се оказа истинска бомба от ценни подхранващи съставки.

Nutra Effects Miracle Glow може да бъде поръчан от представител на Avon или тук от 16 юни в брошура C09.

More Shopping