Следва

H&M с жестока спортна колекция. For Every Victory е тук от юли

Festival Style: Fashion Guide за напреднали

Фестивалният сезон вече започна, но тепърва предстоят интересни събития извън и в България...

All fashion преди 7 години

Фестивалният сезон вече започна, но тепърва предстоят интересни събития извън и в България. И тъй като тази култура набира скорост и на нашата географска ширина, ние, вдъхновени от Coachella и други събития, решихме да обърнем внимание на фестивалния стайл и фешън правилата. И не, не говорим за коронки от цветя.

Сещате се за онези момичета, които винаги са стилни на музикалните събития? Ние си представяме Алекса Чънг, Кейт Босуорд, Кейт Мос, Даян Крюгер, всички, които винаги успяват да изглеждат стилно и като че ли са подготвени за всякакви метеорологични условия, със силна музика в бекграунда.

Мит е, че късите панталони и флоралните корони са задължителни. Задължително е обаче обмислената връхна дреха, защото в дългите концертни нощи, със сигурност студът може да ви застигне, колкото и да не сте зиморничеви. А и последните колекции на популярните модни брандове предлагат голям спектър от избор на ефектен бомбър, жилетка или класическото кожено яке.   Музикалният фестивал на открито е тест за издръжливост, на който дрехите ви също са подложени.

Едно златно правило:
Трябва да може да танцувате също толкова енергично, колкото Мик Джагър и да ходите с километри, без да ви заболят краката. Така че добре обмислете какво си обличате и обувате. Трябва да сте наясно, че този вид събития не са модни ревюта, но е важно да се чувствате удобно и шик. Ето за какво говорим:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.