Следва

Кой къде е това лято?

"Аз преди теб" е тук и те предизвиква да спечелиш двоен билет и хитовата книга "След теб"

"Аз преди теб" е тук и те предизвиква да спечелиш двоен билет и хитовата книга "След теб"

All About Life преди 7 години

Тази седмица тръпнем в очакване на американско-английската романтична драма “Аз преди теб” - екранизация по едноименния бестселър. Премиерата на филма в кината е на 24 юни. В главните роли ще видим харизматичната Емилия Кларк и Сам Клафлин. Историята на едно момиче в малък град, което изгражда неочаквана връзка с парализиран мъж, за когото се грижи.

Кратък синопсис

Луиза Кларк (Емилия Кларк) трябва да си намери нова работа, след като е уволнена от кафенето, в което работи. Тя си намира работа - да се грижи за Уил Трейнър (Сам Клафлин), парализиран и циничен банкер, който е бутнат от мотор. В началото той реагира студено към нейната смелост, но скоро стават приятели и развиват чувства един към друг, въпреки че Луиза има безразсъдно гадже на име Патрик. Луиза скоро разбира,че Уил е дал на родителите си шест месеца срок преди да го отведат в Швейцария, където ще го евтаназират. Уил не може да се справи с болката и страданието от това да е парализиран от врата надолу. Луиза тайно решава да го накара да смени мнението си и го води на всякакви приключения само и само да му докаже, че животът си струва да се живее. Въпреки това, на последното им пътуване до остров Мавриций с медицинската сестра на Уил Натан, Уил  казва на Луиза, че планира да се подложи на евтаназия и я моли да дойде с него. Сърцето й е разбито и тя не му проговаря, докато пътуват наобратно. След като се прибират, тя решава да отиде в Швейцария, за да види Уил в последните му часове. След като умира, той й завещава достатъчно пари, за да може тя да продължи образованието си и да “живее добре”. 

Трейлър

Отговорете на въпроса: “Кой е авторът на романа “Аз преди теб”, на който е базиран и филмът?” и двама от вас могат да спечелят комплект книга “След теб”, продължението на "Аз преди теб" и двоен билет за филма.

Отговорите ви очакваме на познатия имейл [email protected], от днес, 20.06 до петък, 24.06, а на 27.06. ще обявим печелившите, които по традиция ще изтеглим на случаен принцип.

Успех! 

More All About Life