Следва

Модерна индианка

Новите колекции: MSGM Resort 2017

"Сблъсък между романтична вълна и граничещ с обсесията фокус върху спорта," Масимо Джорджети споделя като тема на последната колекция за...

All fashion преди 7 години

"Сблъсък между романтична вълна и граничещ с обсесията фокус върху спорта," Масимо Джорджети споделя като тема на последната колекция за своя собствен бранд MSGM. Дизайнерът черпи вдъхновение директно от тенис, мотокрос, баскетбол, футбол, ръгби и колоездене, за да пресъздаде цялото това усещане за забавление, видимо във всеки един детайл от резортните предложения: издължени мъжки тишърти с декорации от панделки с флорални мотиви; шифонени поли на етажи; плисирани кожени поли.

Флоралните принтове заемат важна роля в колекцията, забелязваме ги в почти всяка една визия, а при по-близък поглед ясно се вижда, че под привидното романтично настроение, флоралните принтове са всъщност образи на скейтбордисти, футболни играчи и сноубордисти. Тук, разбира се, присъстват и oversized суитчерите, с които настоящият креативен директор на Pucci е добре познат. Като този път те са в ръгби стилистиката, с големи лога и детайли от прозрачна органза.

More All fashion