Следва

Модерна индианка

Новите колекции: MSGM Resort 2017

"Сблъсък между романтична вълна и граничещ с обсесията фокус върху спорта," Масимо Джорджети споделя като тема на последната колекция за...

All fashion преди 7 години

"Сблъсък между романтична вълна и граничещ с обсесията фокус върху спорта," Масимо Джорджети споделя като тема на последната колекция за своя собствен бранд MSGM. Дизайнерът черпи вдъхновение директно от тенис, мотокрос, баскетбол, футбол, ръгби и колоездене, за да пресъздаде цялото това усещане за забавление, видимо във всеки един детайл от резортните предложения: издължени мъжки тишърти с декорации от панделки с флорални мотиви; шифонени поли на етажи; плисирани кожени поли.

Флоралните принтове заемат важна роля в колекцията, забелязваме ги в почти всяка една визия, а при по-близък поглед ясно се вижда, че под привидното романтично настроение, флоралните принтове са всъщност образи на скейтбордисти, футболни играчи и сноубордисти. Тук, разбира се, присъстват и oversized суитчерите, с които настоящият креативен директор на Pucci е добре познат. Като този път те са в ръгби стилистиката, с големи лога и детайли от прозрачна органза.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.