Следва

Новите летни дестинации на IKEA отварят врати за БАЛКОН ТУРИСТИ

Кой къде е това лято?

null

All About Life преди 7 години

Този уикенд бе официалното откриване на клуб Hacienda Beach в Лозенец. Едно от най-популярните морски заведение по Южното Черноморие посрещна известни личности, всички свои приятели и любители на добрия саунд. „Тази година цяло лято чадърите на малкия плаж пред Hacienda Beach ще са безплатни. Искаме всички гости на Лозенец да се почувстват специални и да усетят магията на Hacienda, която отдавна се е превърнала не само в клуб, но и в арт средище, където си дават среща творци от всички жанрове", сподели собственика Димитър Тодоранов. На терасата на заведението бе отслужен и водоствет за здраве от отец Стоян от църквата „Успение Богородично“ в Царево. Кметът на общината инж. Георги Лапчев също пожела успех на Hacienda през новия летен сезон.

За партито в Hacienda Beach акостираха тв продуцент Андрей Арнаудов, поп певицата Ирина Флорин, актрисата от „Връзки“ Илиана Лазарова, топ-моделите на „Визаж“ Фани Хараламбиева и Надин Хайдар, близначките и риалити героини Емануела и Доротея Толеви, миската Велина Узунова, както и редица представители на бизнес-средите.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.