Следва

Косите горе за Риана

Бионсе в 11 истини! Знаехте ли...

Макар и феновете да са обсебени от Queen B, личният й живот до голяма степен остава мистерия, което тя...

Други преди 7 години

Тя покори сърцата на хората по цял свят с музиката, с танците си и непресъхващия си талант. Всички са толкова луди по нея, че искат да знаят всеки детайл от живота на г-жа Картър.

Макар и феновете да са обсебени от Queen B, личният й живот до голяма степен остава мистерия, което тя спокойно може да счита за едно от най-големите си постижения.

А знаехте ли, че Бионсе обича да рисува в свободното си време? Ние също нямахме представа, както и за следващите факти...

Известният биограф на знаменитостите Ранди Тараборели се бе заел отблизо с живота на Бионсе Жизел Ноуелс-Картър. Поради огромния и нестихващ интерес към певицата, Ранди наема дори частен детектив, който разговаря с хора от обкръжението й, за да събере цели 500 страници интригуваща информация.

На практика Бионсе е под светлината на прожекторите още от рождение и тази светлина продължава да я преследва през последните 30 години. Може би това е причината доста хора да я наричат „работохоличка”.

Нека надникнем в част от бележките на Тараборели:

1. Бионсе има сериозни проблеми със синусите. Тя се бори с това цял живот. Ранди намира близък на Би, който разказва забавни случки: „Носът й беше запушен почти винаги. Буквално можеше да си направи цяла купчина от салфетки. Често й казвахме: „Бионсе, това е отвратително!” , а тя се смееше: „Знам, но ако искате да пея, трябва да го правя.” Когато записва XO, носът й пак е запушен и гласът на Бионсе става малко по-дрезгав, но се налага да направи записа така. Но на Би й харесва неволно получилия се ефект и решава да не презаписва песента.

2. Почти успява да подпише звукозаписен договор с Принс, когато все още върви по пътя на успеха с Destiny's Child: „Тези момичета са страхотни, определено искам да работя с тях”, казва Принс за тях навремето.

3. За пръв път целува момче на концерт на Брайън Макнайт. Преди Бионсе да открие Джей Зи и да стане Картър е влюбена в момче на име Линдъл Лок, с когото са заедно дълго време. Тя чака цяла година преди да си позволи да го целуне. Това се случва на концерт, когато красавицата е била на 13, а Линдъл на 15. Наистина трогателно!

4. Бионсе приема много тежко разпадането на Destiny's Child. След раздялата на момичетата от групата, стои затворена в стаята си седмици наред. Самата тя описва този период като един от най-трудните в живота й.

5. Първоначално не си пада по Джей Зи. Дори напротив – той демонстрира огромен интерес към нея, но тя го отбягва. Сега двамата може да са Drunk In Love или пътк драмите покрай Lemonade, но за Бионсе не е било любов от пръв поглед.

6. Би обожава да рисува. Кой би помислил, че има време за подобно хоби, предвид препълнения й график. Уви, приближен до нея човек споделя за биографичната книга на Ранди интересен случай: „Веднъж я видях да работи върху някаква рисунка, на която имаше момиче с нещо като клюн на врата й. Попитах Бионсе защо момичето от рисунката има такова странно нещо на врата, каквото и да беше то. А тя страшно ми се обиди, беше взела рисунките си много на сериозно.”

7. Може би е увеличила бюста си. Но никой не знае със сигурност… Когато вече Destiny's Child са една от най-популярните R&B групи, част от момичетата мислят за увеличаване на бюста. Майката на Бионсе успява да разубеди Кели Роуланд да изчака докато навърши поне 28, но не постига същия резултат с дъщеря си: „Пищният бюст е секси!”, скастря тя майка си. Предполага се, че си Би вероятно е сложила импланти, когато е едва на 20 и няколко.

8. С Джей Зи са били разделени поне година. Случва се между 2005-а и 2006-а. Слуховете са, че са имат ужасен конфликт, в центъра на който е барбадоската перла Риана. Дали Рири и Джей Зи са имали афера?
Тараборели се интересува от случая за писането на книгата си, но среща публицист на име Джонатан Хей му казва, че целият този шум е бил просто PR. Кой знае...

9. Веднъж Бионсе хвърля обеци на стойност 250,000 долара в тълпа от фенове. Певицата е в сценична еуфория по време на концерт и просто го е направила, но лошото е, че е заела обеците само за вечерта от Lorraine Schwartz. Братовчедката на Бионсе присъства на случката и се преборва с тълпата, за да върне скъпите бижута.

10. Тя разполага с личния телефонен номер на Обама. Когато изпълнява At Last през 2009-а , след като минава встъпително слово на президента на Америка, той е така възхитен, че казва на семейство Картър, че винаги могат да го търсят на личния му номер. Още на самото събитие Бионсе слага номера в избраните си за спешно повикване.

11. Все още ревнува от Риана. Всички около г-жа Картър забелязват, че е чувствителна по темата до днес, заради ужасните слухове за отношенията на Джей Зи с колежката й преди години. Когато една вечер рапарът иска да отиде на афтър-парти организирано от Риана, Бионсе избухва и му забранява да стъпва на събитието.

 

More Други