Следва

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО. Kой какво каза, изпя и взе

Филмов маратон с „ПОД ПРИКРИТИЕ”

БНТ1 показва всички сезони на култовия сериал всяка вечер от 11-ти юли...

 

Events преди 7 години

След емоционалната раздяла на публиката с любимия сериал, Българската националната телевизия отново ще даде възможност на почитателите да преживеят драматичните обрати в „Под прикритие”. Обществената медия подготвя филмов маратон с най-успешната българска поредица. Той ще стартира на 11-ти юли, след края на Европейското първенство по футбол.

Всяка вечер по БНТ1, веднага след късната емисия „По света и у нас”, зрителите ще бъдат отново в компанията на култовите герои Петър Туджаров -Джаро, Иво Андонов, Росен - Куката, комисар Попов, полицаите под прикритие Мартин и Ерол, Здравко-Косъма и всички останали персонажи, които останаха в сърцата на феновете.

Лентата ще се завърти от самото ѝ начало, когато едно обикновено момче от краен столичен квартал получава най-опасната мисия в България – да се внедри в редиците на мафията като първия полицай под прикритие. Зрителите ще проследят преплитащите се сюжетни линии от начало до край. 60-те епизода, заредени с неочаквани обрати, много екшън и сложни каскади за ума и сърцето, ще могат да се изгледат буквално на един дъх.

Гледайте петте сезона на „Под прикритие” от 11-ти юли, веднага след късната емисия „По света и у нас” по БНТ1!










 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.