Следва

Падането на Стената - 20 гoдини по-късно

Рицарят на пулта Dimitri From Paris в Ялта

Той е сред малкото носители на престижната награда на френското правителство – Рицар на изкуствата

Culture преди 14 години

Един от най-харесваните и търсени диджеи и продуценти на музика в света Dimitri From Paris ще бъде специалният гост на партито Discotheque на 25-ти април в Ялта.

И след като Джими Съмървил постави началото на новия формат на партитата Discotheque, диско хаусът на Dimitri From Paris ще задържи летвата на качествената музика и доброто настроение все толкова високо. Умелото миксиране на хаус, денс, лаундж, електроника, джаз и дори самба с диско елементи от Dimitri From Paris, както и специалните диско акценти в декора на Ялта обещават истинско клубно изживяване.




Любимец на Хю Хефнер и автор на няколко специално записани за Playboy албуми, Dimitri From Paris е добре известен и в модните среди. Сред неговите фенове са и световнопризнатите дизайнери, затова редовно е канен да миксира за "Шанел”, Жан-Пол Готие и "Ив Сен-Лоран". Музиканти като Bjork, New Order, Cardigans, James Brown и Quincy Jones му дават поръчки за ремикси, а неотдавна Мадона го покани да открие шоуто й в Париж.

Dimitri From Paris
е еднакво обичан и ценен както по цял свят, така и във Франция. Той е сред малкото носители на престижната награда на френското правителство – Рицар на изкуствата. С милиони продадени копия на своите албуми, Dimitri From Paris може да се срещне всеки уикенд в различна точка на света, превръщайки се в истински посланик на класната музика.

Билетите за гостуването на Dimitri From Paris могат да бъдат закупени от мрежите на Еventim и Ticketstream, като и от Белия бар в Ялта.
 

Chervilo loves you with HED KANDI

От месец април клуб Chervilo стартира поредица от ексклузивни партита „Само с покани”. Това е материализацията на слоугана на клуба в чест на най – добрите приятели на Chervilo, на които и ще бъдат раздавани поканите. Това е своенравен начин клуба да напомни колко много държи на най – верните си почитатели и да покаже, че заедно е най – весело.

Събитията, които ще се провеждат веднъж месечно, освен че ще са достъпни само за гостите с покани, са замислени и като предоставяне на едно уникално и различно изживяване в нощна София. Това е така, защото в днешно време не е достатъчно само да поканиш желаните гости, трябва да ги поласкаеш, да им покажеш, че държиш да се чувстват добре, споделят мениджърите на клуба. Chervilo ще реализира това именно лансирайки тези нови „срещи”, съчетавайки ги с нестандартни пърформанси.

Началото се поставя с Hed Kandi LIVE парти, което ще се състои на 25 април, събота. Колкото и да говорим, пак ще кажем малко за лебйълa с каталог от повече от 60 албума, многобройни артистични проекти и 3 сингъла, влезли в топ 10 на британските класации. Ди джеите от HED KANDI представят лейбъла на мегапартита в Лондон и останалата част на Англия, Ибиса, та чак до Ню Йорк. А сега Colin Airey идва в България, за да донесе слънцето и пясъкът от музиката на HED KANDI в клуб Chervilo.

Onyx room : HED KANDI - COLIN AIREY & Jassen Petrov

Baby Box : Vesselin

А какво следва? Намери си покана!

http://www.myspace.com/hedkandi


Big Daddy Kane @ Party Center

Концертът ще се проведе на 25-ти април в „Парти център 4-ти километър” и e част от околосветското му пролетно турне „BDK 20th Anniversary”.

BIG DADDY KANE е носител на множество признания между, които и “Grammy”, а през 2005г е почетен гост на церемонията на “VH1” – „Hip-Hop Honors”, с което е признат за един от най-влиятелните изпълнители в историята на рап музиката.

Той е считан за най-разнообразният, креативен и диктуващ тенденциите в хип-хопа, рапър за 90-те. Допълнително популярност му носи и имиджът на един от най-стилните и сексапилни мъже на онова време.

От края на 80-те, когато започва творческата му кариера, до момента BIG DADDY KANE работи с едни от най-големите имена на рап, соул и фънк музиката -
Public Enemy, Marley Marl, Barry White, Busta Rhymes,
Kool G Rap , Wu Tang Clan и много други.

Заслугата за предстоящата хип-хоп експлозия е на “SLEEPWALKINGZ”, които са организатори и на международния фестивал на съвременните изкуства “JAM ON IT”, чието 10-то юбилейно издание ще се състои през септември тази година.

Билети ще се продават на 25 лв. предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Разпространяват се както online на , така и в магазините на “Germanos”, “Usit colors”, “Orange Center”, „М-свят” и „Пикадили”. Организатори на събитието са 'SLEEPWALKINGZ'.

Не пропускайте да чуете на живо едни от най-здравите класики от „Златните години на хип-хопа”!

More Culture

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?