Следва

Обичта на известните: Дженифър Анистън и Джъстин Теру на Бахамите + едно коремче

Men’s exhibit: Клуни, великолепният, очарователният, неустоимият...

Джордж Клуни е известен със своята харизма, чар и перфектен външен вид...

Други преди 7 години

Джордж Клуни остарява повече от красиво... С годините, също като виното, става все по-магнетичен и опияняващ. Дали заради зрелостта, дали заради онзи момчешки чар, който наднича иззад закачливия поглед и уникална усмивка, но Клуни умее да привлича и вниманието, и жените, и успехът. 

Великолепният актьор, пробудил трепети в не едни и две женски сърца по целия свят, е изключителен професионалист и не оставя нищо на шанса. Освен с впечатляваща актьорска кариера, и фактът, че преди Амал сменяше гаджетата като ностни кърпички, Джордж е известен със своята харизма, чар и перфектен външен вид. Този мъж няма грешка!

Той е dog person – обожава кучетата и с мъка си спомня как преди няколко години губи едно, ухапано от гърмяща змия. Когато вижда един черен кокер шпаньол на снимка в приют, веднага се обажда. Жената му казва, че е в много лошо състояние и ще се радват ако го осинови. Но ако кучето не го обича ще трябва да го върне. А кой не обича Джордж Клуни?



Преди срещата им е много нервен, чуди се как да постъпи, че да се хареса на кучето. За целта една леко щура хрумка спасява положението – натрива се с бекон. По ръцете, по дрехите, по обувките. Когато се виждат, то скача върху него в екстаз, подскача, точи лиги. Жената е в шок – „Никога не се е държал така! Той те обожава!“.

Джордж Клуни ще направи всичко да постигне целите си!
Напомняме все пак, че заклетият ерген се прекърши под обаянието на Амал и нейните черни коси, тънка талия и пленяваща усмивка.



Когато дава интервюта той е земен и непринуден – бъзика се, разказва смешки и да, обича да повтаря историята с бекона. Но това е Клуни, няма как да му устоиш! Държи се така, както повечето журналисти биха искали да се отнасят знаменитостите към тях – човешки, почтено и с неизчерпаемо чувство за хумор.



Въпреки състоянието и положението си, въпреки всичките му връзки – и с президента, и с човека на улицата, той е приветлив. Съвсем друг тип знаменитост, може би защото не е дете на такива и е благодарен за всеки един постигнат успех. Трябвало му е много време да стигне дотук, приемал е всякакви роли, в програми, които никои не гледа. Но той е сериозен и упорит, поддържа егото си в здравословни граници – знае какво се очаква от него от публиката и от отделния човек в обкръжението му. Днес, на 55, той е еталон за подражание, супер-звезда, която използва състоянието и влиянието си не само за лична облага. Клуни, Джордж Клуни!



More Други