Следва

Happy hair solutions! Светло русото на Syoss, моят любим цвят

Когато кожата ти е жадна... утоли я с Hydrabio на BIODERMA

Жените знаят колко важно е да хидратират кожата си, за да  увеличат нейната устойчивост.

Hair преди 7 години

Външните фактори като замърсяване, UV лъчи, температурни промени, стрес, както и забързаното ежедневие могат да направят кожата дехидратирана и чувствителна. Жените знаят колко важно е да хидратират кожата си, за да увеличат нейната устойчивост. Ето защо една на всеки две жени по света използва хидратиращ продукт всеки ден. Освен хидратиращите свойства, жените търсят бързи и дълготрайни резултати: кожа, която се чувства комфортно, изглежда видимо по-гладка и сияйна. Блясъкът на кожата показва колко здрава и издържлива е кожата, ден след ден. В забързаното си ежедневие, жените търсят нещо, което да активира сетивата им и да превърне ежедневната рутина в момент на наслада. Възможно ли е в един единствен продукт да намерим всичко, от което се нуждаем - хидратация, блясък и удоволствие от употребата?

Благодарение на набюденията и изследванията на естествените механизми на хидратация на кожата, BIODERMA създаде иновация и ново измерение в хидратацията. Тъй като липсата на вода често се свързва с липса на блясък и следи от дехидратация, BIODERMA представя новия продукт в хидратиращата серия HYDRABIO, решение за жени, търсещи изключителна хидратация, сияйна кожа и удоволствие от употребата.

Трите механизма за поддържане хидратацията на кожата включват: циркулация и предаване на вода от дермата чрез аквапорините, задържане на вода в епидермиса, благодарение на естествените хидратиращи фактори, както и намалаване на загубата на вода през епидермиса, благодарение на междуклетъчните липиди. Липидите формират хидролипидния филм и предодвратяват загубата на вода.
Студът, сухият въздух, вятърът, UV лъчите, умората, неподходящото почистване, както и някои медикаменти влияят на цялостността на хидролипидния филм и увеличават загубата на вода. Резултатът: кожата става суха, губи блясъка си и се появяват фини линии в следсвтвие на дехидратацията.
Разработен от BIODERMA, патентът AQUAGENIUM® стимулира синтеза на аквапорини и междуклетъчни липиди, които позволяват на естествените хидратиращи фактори да изпълнят своите функции. Наподобявайки естествените процеси на хидратация в кожата, AQUAGENIUM® помага да се възстанови по биологичен начин естествената способност на кожата да се хидратира.

More Hair