Следва

На букли! Защо не?

Happy hair solutions! Светло русото на Syoss, моят любим цвят

Русата коса е нещо като етикет...

Hair преди 7 години

Русата коса е нещо като етикет. Тя е фина, ефирна и прави притежателката си обект на желание моментално. Преминала съм през какви ли не нюанси и цветове, но някак винаги се завръщам към тази гама. Светлите естествени тонове придават най-очарователния вид на небрежните ми къдрици. Мога да обличам до безкрая небесносиньо и да се чувствам някак лека и щастлива. Цялата ми пастелна визия е завършена, благодарение на естествения светлорус оттенък на косата ми. Нищо чудно, че джентълмените предпочитат блондинки!

Правилната грижа за русата грива е от съществено значение, за да не загуби блясъка си. Няма никакъв смисъл от красив тон, ако не е допълнен от наситена мекота, която да го прави неотразим. Търсейки отговор, как да постигна това най-лесно и резултатът да ме удовлетвори, открих Syoss, марка, покриваща отлично критериите ми, точно както и последният милиметър от косъма ми, и в точно идеалния за мен цвят. В Syoss, и по-точно серията им Gloss Sensation, откривам...




Тази небесно синя риза-рокля от ASOS €63.38



Adidas Stan Smith, чисто бели €94.36



Тези бели панталонки от ASOS   €35.21



Риза пепел от рози от ASOS €50.70

И ето този етно клъч, който побира всичко необходимо за моето лято

SYOSS GLOSS SENSATION е безамонячна, двойно активна и подсилваща цвета и блясъка крем боя, която видимо засилва жизнеността и бляскавия вид на косата. Цветни микро частици покриват нежно повърхността на косъма за сензационен цветови резултат. Предпазен блестящ слой запечатва цвета и осигурява върховен блясък до 8 седмици.
Резултатите потвърждават, че SYOSS GLOSS SENSATION видимо подобрява качеството на косата. Благодарение на грижовната, безамонячна формула с масло от моной, косата е до 70% по-малко увредена.
SYOSS GLOSS SENSATION предлага широка гама от 20 нюанса и винаги бляскави резултати. Освен чисто естетически, и дълбоко подхранващи емоциите. Препоръчваме горещо!
 

More Hair