Следва

Код ЧЕРВЕНО: Най-добрите червила за Лято 2016

Как го прави тя: Обезоръжаващите бюти тайни на Ева Грийн

Прозрачна кожа, черна и лъскава като смола коса, сини като небето очи... Мистичната външност на Ева Грийн обезоръжава...

Celebrity beauty преди 7 години

„Да си държа езика зад зъбите? Как пък не!" Както се оказа, бившата половинка на Бонд никак не умее да си мълчи. И, слава Богу!

Прозрачна кожа, черна и лъскава като смола коса, сини като небето очи... Мистичната външност на Ева Грийн обезоръжава. Никак не е изненадващо, че най-известният в света агент попадна в плен на чара ѝ. Днес актрисата, звездата от „Мечтатели и „Небесно царство“, споделя рецептата за неземната си красота.

Каква е първата мисъл, отваряйки очи сутрин?
- Жива съм!

Спортът, който те успокоява?
Крос на открито всеки ден, а не само, когато съм разстроена. Ако говорим сериозно, наистина ми се иска да тренирам повече. Това е едни вид медитация за мен.

Безпогрешната рецепта против меланхолията?
Паста с гъби и лук шалот. Вчера добавих в пастата и бели гъби.

Напитката за бодър дух?
Зелен сок! Винаги започвам деня си с прясно изстискан сок от ябълка, целина, краставица, джинджифил и зеле кейл. Ефектът е камшичен.

Спазваш ли някаква специфична диета?
Вече две години съм вегетарианка и според мен това ми дава енергия. Още един плюс от изключването от менюто на животинските продукти е прекрасната кожа.

Мантрата, която не бива да се забравя?
Животът е прекалено кратък.

С какво да се захванем, за да изпуснем парата?
С муай тай или с танци. Физическата активност по двойки – винаги е добър изход.

Закуската, с която започва денят ти, без значение в коя точка на света се намираш?
С огромна чаша сок от всички плодове, които могат да се намерят в хладилника.

Как преодоляваш напрежението, в моментите, в които то е голямо?
Научена съм да дишам дълбоко и да слушам класическа музика: Густав Малер и Шопен. Обичам и саундтраци към филми, например работата на японския композитор Рюичи Сакамото за филма The Returning. Но те наистина са много!

Какво правиш, за да поддържаш косата си така прекрасна?
По време на снимки косата ми преживява сериозен стрес, заради постоянните манипулации и смяна на прически. Но фризьорът не ме съветва веднага да пристъпвам към „лечението“ ѝ, защото косата, преминала през професионално възстановяване, става много по-непокорна. Затова избрах за нея двуфазната система на L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create. И също така съм фен на маслото Huile Nutritive Mythic Oil.



Най-доброто място за почивка?
- Танзания!

Алтернативната медицина ключ към здравето ли е?
- Не. Мисля, че всичко започва с храната, която сама по себе си вече е наркотик. Накратко – не забравяйте да ядете плодове.

Кое в областта на красотата според теб е „твърде много“?
- Когато тоналният крем е в повече.

Най-добрият съвет, който някога си получавала от приятелка?
- Обичай странностите си, това е твоята естествена страна.

В града ли е твоята стихия или се имаш нужд от природа, за да се отпуснеш?
- Природата е необходима, безусловно.

Какво особено има във французойките, защо ги считат за толкова красиви?
Наистина, не знам. Но ми се струва, че тайната е в естествеността.

Твоите любими места в света, където се чувстваш най-добре?
В Австралия има едно място Bondi Beach, там се е сгушил прекрасен, мъничък ресторант Sean's Panaroma. В Танзания – един вид лагер, наречен Out of Africa. Винаги ми е трудно да се връщам в Париж след като съм била там. Ако съм в Англия, избирам Petersham Nurseries в Ричмънд, близо до Лондон. Там, за да обядваш на свеж въздух, трябва да прекосиш поле с пасящи крави. Невероятно красиво място.

Кои са трите бюти продукта, с които никога не се разделяш?
Слънцезащитен крем със SPF 50 Skinceuticals, защото имам много чувствителна кожа. L’Oréal Professionnel French Girl Crème French Froissé пък ми помага бързо да подредя косата си. И разбира се, невероятното червено червило Charlotte Tilbury – без него не тръгвам никъде.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи