Следва

Опа! Кание Уест в леглото с...

Седмичен хороскоп 27 юни – 3 юли

От средата на април Марс беше ретрограден, но тази седмица продължава напред, което ще доведе до по-силен тласък на всичко, което правим. Марс ще бъде ретрограден отново чак през юни 2018...

преди 7 години

От средата на април Марс беше ретрограден, но тази седмица продължава напред, което ще доведе до по-силен тласък на всичко, което правим. Марс ще бъде ретрограден отново чак през юни 2018.
Тази седмица за всички зодии няма да има нищо драматично и разтърсващо, но ще има страстни моменти. Най-важно е да бъдем внимателни в своите думи и действия, защото това, което правим и говорим е отражение на нашата същност. И след като целта в живота на всеки и да бъде щастлив, защо да чакаме? Не е нужно да станете богат и известен или да свалите излишните килограми, за да бъдете щастливи – просто бъдете щастливи сега! Тайната е в това да обичате и да сте в хармония със себе си.

Овен (21 март – 19 април)
Фокусирайте се върху дома и семейството си. Добър период за семейни обсъждания или за някакви дребни подобрения в дома. Поработете върху своите идеи за предекориране и подобряване на визията в помещенията. Каквото и да направите, не само ще подобрите имота си, но и ще му предадете повече стойност. Освен това тази седмица е подходяща да разгледате възможностите за недвижимо имущество, а също и да направите покупки за дома или за някой член на семейството. Ще намерите подходящо решение на проблем. Има светлина в тунела.

Телец (20 април – 20 май)
Седмицата ви ще бъде натоварена откъм кратки служебни пътувания, поръчки, много разговори плюс много четене и учене. Добър период за тези, които се занимават с четене, писане, учене, редактиране, преподаване, актьорство, продажби и маркетинг, защото имате възход в комуникационните умения. Избягвайте споровете в четвъртък следобед. Ще забележите, че трудностите, които ваш близък изпитва от април за започнали да се смекчават. Решението изглежда е възможно. Каквото и да ви ядоса сега, ще отмине бързо. Способността ви да гледате на живота от положителната му страна, ще доведе до положително развитие на нещата.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Вашият фокус тази седмица е върху финансите, спестяванията и паричния поток. Имате идеи и възможности да повишите притока на пари. Бъдете внимателни при пазаруване в четвъртък вечер. Увеличаване на финансите от семеен бизнес или от недвижимо имущество се очаква в края на тази седмица. Тази седмица е добър период за вашето служебно положение, защото най-сетне нещата се нареждат във ваша полза. Ще работите повече, но и ще постигнете много. Повярвайте на своята интуиция и на идеите си за правене на пари. Защото вероятността да успеете е голяма.

Рак (21 юни – 22 юли)
Тази седмица Слънцето, Меркурий и Венера са във вашия знак. Това ви дава сили и енергия! Освен това ви прави приказливи, очарователни и дипломатични. Затова всички сега се стремят да са около вас. Може да започнете да правите планове за почивка или за спортни занимания, музикални изпълнения, изкуство или игри с деца. Знаете какво искате и сте готови да действате.

Лъв (23 юли – 22 август)
Три планети се „крият” зад вашия знак и вие сте се стаили и чакате своя момент да настъпи. Кулминацията ще се случи до месец. Това означава, че в следващите няколко седмици вие трябва да се стегнете и да направите своите планове. Вашите усилия неминуемо ще се отразят и на приходите ви. В същото време проекти и идеи, които са били в застой известно време, ще получат зелена светлина и ще се осъществят или във вашето съзнание или във вашата домашна среда. Продължавайте да търсите начини да повишите своите приходи, защото такива съществуват и са в най-върхова фаза от повече от едно десетилетие!

Дева (23 август – 22 септември)
Този период е много социален за вас, защото ще прекарвате хубаво време с приятели или ще се присъедините към различни клубове, групи или организации. Това е отнася особено за по-младите представители на знака и тези, които са творчески и артистично настроени. Това е един „вихър” от забавления и активности. Платонично приятелство може да се превърне в нещо романтично. Още от началото на седмицата ще забележите, че другите ви слушат повече, защото вашите комуникационни умения са по-силни и вие сте директни и дръзки. Периодът е добър за хората, които се занимават с писане и редактиране, както и хората в търговията, преподаване и актьорство.

Везни (23 септември – 22 октомври)
Възползвайте се максимално от следващия месец, защото почти на магия вие изглеждате страхотно в очите на другите – особено на своите родители, шефове, учители и дори полицията. Тъй като е възможно да се развали магията, възползвайте се от това предимство. Това, което астрологията предлага тази седмица е в полза на времето. В продължение на един месец вие искате нещо, но отговорът е не. Три месеца по късно вие искате същото нещо, но отговорът вече е положителен. Проект, който замисляте от доста време, но е бил в застой, сега започва своето развитие и това е голямо облекчение за вас.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Отваря ви се възможност да пътувате, защото три планети са в част на вашата графика, която е свързана с пътувания, изследване и чужди страни. Вие наистина искате да разширите своя възглед за света. Но ако не можете да пътувате сега, опитайте се да изследвате вашата собствена среда, защото това също ще доведе до удовлетворение. Научете нещо ново и вижте неща и места, които не сте виждали досега. Междувременно, Марс се движи в обратна на вашия знак посока от доста години и тази седмица се движи напред. Това означава, че сте готови за действие!

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Това е един страстен период, който може да доведе до романтична връзка. Но това е време, в което трябва да се фокусирате и върху ипотеки, дългове, данъци, наследство завещания или общ имот. Отпуснете края в тези области, защото е възможно да се облагодетелствате след време. Времето е подходящо за взимане на заем или ипотека, защото звездите са в благоприятна позиция в продължение на няколко седмици. Не забравяйте, че репутацията ви е „звездовидна” през тази година. Хората във властта ти се възхищават. Задкулисни сделки ще получат зелена светлина през тази седмица – затова гледайте напред! Нещата ще се случат.

Козирог (22 декември – 19 януари)
С три планети са в противоположна на вашия знак позиция, вие се фокусирате върху партньорствата и близките отношения повече от всякога. Имате възможността дори да подобрите тези връзки. Дискусиите вървят по вода тази седмица, с изключение с четвъртък, когато страстите ще се „нажежат”. Тогава не е изключено да имате яростен спор. Трудности с приятел е възможно да се засилят. Също така конкуренция, която имате с някого ще бъде ожесточена и след това ще приключи.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Вие сте в режим на работа и това ви харесва. Забелязали ли сте, че колкото повече ви се иска да свършите нещо, толкова по-малко го усещате като работа. Това, което най-много ви мотивира е желанието да бъдете по-продуктивни. Не позволявайте вашето желание да въведете реформи и подобрения в работата ви да доведе до спор в четвъртък. Проявете тактичност в подобна ситуация. Ще бъдете заети в следващите няколко седмици, така че запретвайте ръкави. Това, което се опитвате да обедите шефа си или друга авторитетна личност да направи от няколко месеца – сега е моментът, в който те ще сътрудничат.

Риби (19 февруари – 20 март)
Следващите няколко седмици ще бъдат забавни – любовни и игриви. Приемете покана за социални събития и купони. Насладете се на забавни моменти с деца, изкуство, филми, игри и пикници. Периодът е подходящ за почивка. Междувременно, романтични и любовни афери ще процъфтяват. Обърнете внимание, че четвъртък е интензивен откъм любовно отношение ден. Но е също толкова интензивен и с децата. Ако се освободите от натрапчиви чувства, ще се насладите изцяло на този период. Плановете, които имате за бъдещо пътуване или нещо, свързано с образование, медицина, право, медии или публикуване, сега търпят своето развитие.
 




 


 

 





 

 


 

 

More