Обича ме - не ме обича? Ще ме напусне - няма да ме напусне?

Не всички отношения се нареждат толкова безоблачно, че да не остане и сянка на съмнение в любовта на любимия...

Не всички отношения се нареждат толкова безоблачно, че да не остане и сянка на съмнение в любовта на любимия. Сигурна ли си, че той те обича лудо и няма никога да те напусне? Ако е така в действителност, тогава ти е провървяло - твоят човек е моногамен, което се среща понякога.

Но по-често, този, който виждаш в мечтите си до теб, гордо пристъпващ под дългоочаквания марш на Менделсон, изведнъж започва да звъни по-рядко, а след това съвсем изчезва от хоризонта. Какво се е случило? Разлюбил ли те е?

Не бързай да го обвиняваш в предателство, а заедно с него и всички останали мъже... помисли дали за случилото се вината не е и твоя? Мъжете не винаги свързват в едно понятия като "любов" и "брак". Жените много бързо ги нареждат в мислите си в такава последователност, а след това, изгаряйки от нетърпение, започват постоянно да питат любимия човек кога най-накрая ще им направи дългоочакваното предложение. Обикновено в това се включват и приятелки, и роднини. И не се изненадвай, когато потенциалният младоженец избяга - ако той не е готов да създаде семейство, ще се изплаши от такъв натиск. Така че, ако не искаш да го загубиш, позволи на събитията да следват естествения си ход.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.