Следва

Съблазън в дантела

Fashion Battle: Банският, без който не можем

Двама от модните ни редактори запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда идеалният чиф...

Shopping преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на забавлението, наречено мода, днес си организираме традиционен Fashion Battle. Двама от модните ни редактори запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда идеалният чиф бански костюм в техните очи. Това, което даваме за жокер е, че двата им избора са страшно различни един от друг, но именно в това им е чара.

Да видим!

Габи

Семплият дизайн на банските е приоритет в избора ми. За този сезон обаче се спирам на нещо по-смело - цял модел с много дълбоко деколте и силно изрязана долна част почти до хълбоците.


Vix 260€, от net-a-porter.com

Цветът, разбира се, е тъмносин, категорично преобладаващ в гардероба ми, който вече успешно преминава и в бийч визията. Допълвам семплия силует с малко бронзираща пудра в излишък, добра слънцезащита и големи аксесоари.

Меги

Банският на лятото е цял. Цветен. И секси. Формите му подчератват естествените. Неопреновият шик е още сред нас в колекцията бански на Ted Baker. Взимам го от ASOS и съм готова за лятната ваканция.
 

More Shopping