3+3 въпроса към едно градско момиче: Диана

Въпреки че времето в последния месец беше по-претенциозно и от най-разглезената принцеса, това не попречи да открием слънчевите хора в града...

Днес ви представяме Диана. Въпреки че времето в последния месец беше по-претенциозно и от най-разглезената принцеса, това не попречи да открием слънчевите хора в града. Диди, както я наричат повечето й приятели, е на 20 години и е втори курс "Връзки с обществеността" в СУ. Освен че следва, тя се снима за модни брандове вече 7 години.
Разказва, че все още търси себе си, но е убедена, че ще намери своето място именно в сферата на комуникациите, независимо с какво точно ще продължи да се занимава.

V.S: Кое беше първото място, в което се влюби в София?
Д.
Труден въпрос. Не мога да се огранича само с едно, но съм истински привърженик на всички паркове. Любими са ми Южен парк, както и парковете на Народния театър и на НДК. Обичам да се разхождам и да презареждам от натоварените дни.

V.S: Къде обичаш да се събираш с приятелки?
Д.
София притежава онези малки, уютни и свежи заведения. На такива места обичам да прекарвам време с близките си, макар и често да се задоволяваме само с най-близкото до нас кафе.

V.S: Опиши ни твоя градски стил.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.