Следва

О, да! Омега-3 за секси фигура и здрав дух. Всичко, което трябва да знаем

3+3 въпроса към едно градско момиче: Диана

Въпреки че времето в последния месец беше по-претенциозно и от най-разглезената принцеса, това не попречи да открием слънчевите хора в града...

All About Life преди 7 години

Днес ви представяме Диана. Въпреки че времето в последния месец беше по-претенциозно и от най-разглезената принцеса, това не попречи да открием слънчевите хора в града. Диди, както я наричат повечето й приятели, е на 20 години и е втори курс "Връзки с обществеността" в СУ. Освен че следва, тя се снима за модни брандове вече 7 години.
Разказва, че все още търси себе си, но е убедена, че ще намери своето място именно в сферата на комуникациите, независимо с какво точно ще продължи да се занимава.

V.S: Кое беше първото място, в което се влюби в София?
Д.
Труден въпрос. Не мога да се огранича само с едно, но съм истински привърженик на всички паркове. Любими са ми Южен парк, както и парковете на Народния театър и на НДК. Обичам да се разхождам и да презареждам от натоварените дни.

V.S: Къде обичаш да се събираш с приятелки?
Д.
София притежава онези малки, уютни и свежи заведения. На такива места обичам да прекарвам време с близките си, макар и често да се задоволяваме само с най-близкото до нас кафе.

V.S: Опиши ни твоя градски стил.
Д.
Моят градски стил е… в зависимост от настроението. Залагам на skinny дънки, T-shirt и кожено яке (тъй като юни е април), но когато имам муза и време обичам на експериментирам със стайлинга си. Все пак всеки един от нас е уникално същество и не бива да подражава на никого, точно защото по този начин губи най-доброто.

V.S: Викат те на много яко парти в последния момент, какво обличаш?
Д.
Бих импровизирала с нещо удобно и ефектно – ефирна рокличка и високи обувки за баланс (не може всичко да е прекрасно).

V.S: Какво би искала да промениш в градската среда?
Д.
Не бих искала да променя нищо. Харесвам динамичността в града, цветните хора и дори различните им настроения. Не мога да бъда прекален оптимист и да кажа, че искам планински въздух и само усмихнати лица, защото това го има само в приказките. За чистия въздух си имаме Витоша, а усмивката си я слагам всеки ден като излизам от вкъщи и целта ми е да заразя още поне няколко човека с нея.

V.S: Песента, с която ти звучи София днес?
Д.
С какво друго може да му звучи София, освен с Графа - "Моменти"… Ден и нощ, вчера, днес и утре хаха.

Позитивната и усмихната Диана ни напомни за градското момче с чаровната усмивка Аксел. Припомни си го тук.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.