Мъжът Стрелец - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Стрелец - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Стрелец е оптимистичен, смел, свободолюбив, експанзивен...

Възраждаме специалната си поредица от астро наръчници по съблъзняване, минахме през мъжа Везни и мъжа Скорпион, знаете чий ред е... Сега кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите ни от огнените мъже - как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Стрелец е оптимистичен, смел, свободолюбив, експанзивен. Той успява в живота и почти винаги постига поставените цели. Гордее се с произхода си, приятелите, дома, страната и талантите, но се чувства нещастен, унижен и от най-малкия знак, намек, че това е неоправдано. Всяка проява на жестокост е неприсъща на този знак и той избягва да причинява болка на другите. Лесно се спогажда с хората, но в близки приятелски отношения влиза много внимателно.

Мъжът Стрелец обича спорта, природата, пътуванията, да опознава и завладява света, с хората е много открит и дружелюбен. По природа е щедър, добродушен и много отворен. Умее да привлече вниманието към себе си, притежава научен ум, позитивизъм и гъвкавост. Способен е в нужното време да вземе правилното решение. Винаги се старае да действа по съвест, той е с развито чувство за чест. Доверява се и на сърцето и на гласа на разума, но не винаги постъпва мъдро.

Любов

Любовта за мъжа Стрелец е едно интересно приключение. Той се надсмива над факта, че повечето от нас я приемат на сериозно. В периода на ухажването се държи по-енергично и целенасочено от съперниците си, обаче, постигайки целта си, бързо “изстива”. При мъжа Стрелец любовният живот е повърхностен, но той е много честен. Жените често си мислят, че отношенията им с него са по-сериозни, отколкото са в действителност. Те се надяват, че той се нуждае от здрава връзка, а в същото време мъжът Стрелец се стреми към леки отношения, може дори само платонични. Мъжът Стрелец има нужда от разнообразие. Дайте му свобода, ако искате да го задържите до себе си. Не му задавайте излишни въпроси, не го плашете, че ще го напуснете. Ако се отнасяте към живота така, както и той, може да очаквате, че ще му станете жена. Мъжът Стрелец предпочита пламенна, страстна любов, а потребността от стабилна дългосрочна връзка лесно може да удовлетвори и на по-късен етап от живота си.

Брак

Един мъж Стрелец е невъзможно да "го влюбим" или "оженим" за себе си. Той избира сам. Ако искате да го спечелите, трябва да проявите голямо търпение и изобретателност. Показател за встъпване в брак е сериозността и зрелостта на мъжа Стрелец. Той се решава на него, когато вече е зрял мъж, ценящ стабилните и дълготрайни отношения. Не се опитвайте да привържете мъжът Стрелец към дома, в противен случай той ще бяга от вас. Предложете му подкрепа, не го смятайте за своя собственост, когато брачният договор е подписан и си е пренесъл вещите. Той обича да живее във въображаем свят и ако успеете да създадете подходящата домашна атмосфера, бракът ви ще бъде щастлив. Мъжът Стрелец смята, че дома - това е мястото, където може да се отбие за малко, когато е време да се преоблече или да вземе душ.

Секс

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.