Следва

Руло със сьомга

Свежи изненади допълват програмата на Фестивал на цветовете

Остават само два дни до третото софийско издание на...

All About Life преди 7 години

Остават само два дни до третото софийско издание на Фестивал на цветовете, което ще се състои на 2 юли на открито в Sofia Ring Mall. Освен цветните експлозии, които ще съпътстват всеки час на фестивала, допълнителна емоция ще донесе и пухкава цветна пяна, която ще бъде изстрелвана към публиката.

Към музикалното шоу, което организаторите са подготвили с изпълненията на Pavell & Venci Venc',The Top Stoppers, DIA, Михаела Маринова и Кристиaн Костов от X Factor, Sofia Cartel, DJ Nik Kolev и 777, Дияна Панчева - DIYAH и Super Sholo, ще се присъединят и артистите на цирк Fireter с цирков уъркшоп. Всеки, който желае пък, ще може да се сдобие с безплатен временен индийски татус - мехенди, изработен с къна от естествени багрила.

Най-цветното събитие на София ще започне в 13:30 часа и ще продължи до 23:00 часа. Билети за фестивала могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

Билети в Eventim


Страницата на Фестивал на цветовете във Фейсбук

More All About Life