Следва

Библия на ЕПИЛАЦИЯТА - всичко от А до Я

Как го прави: 5 бюти тайни на Синди Крауфорд

Красотата, без която животът би бил невъзможен...

Celebrity beauty преди 7 години

50-годишният модел не си представя живота така прекрасен без някои продукти, без значение дали става въпрос за тези за сутрешния й шейк, или за тези, които нанася на прекрасните си къдрици. Крауфорд изглежда перфектно и тук няма никаква шега.

Ето и нейните пет тайни за красота:

Кардио, разходки, клякания: Придържайте се към разнообразието във всекидневните тренировки



„Харесват ми модерните йога и крос в парка, но старите, проврени с времето техники действат по-добре. В тайната ме просветли моят треньор Раду, с когото работих на цикъла видеоуроци по аеробика. В момента имам друг треньор, тренирам три пъти в седмицата у дома. С него правим лицеви упори, клякаме, вдигаме тежести и не подминаваме степера. Веднага след раждането на децата и малко преди тура по случай книгата ми, забавих оборотите. Но сега, напротив - сгъстих интервала на кардио- тренировките. Освен това се разхождам сред природата, а през уикенда – карам колело."

Започвайте деня си със свежо смути

Всяка сутрин си приготвям смути: слагам в блендера спанак, половин банан, сурови ядки от какао, свежа мента с бадемово мляко и протеинова пудра. Невероятно вкусно е и апетитът се събужда много бързо."



Разтоварвайте се – медитирайте и ходете на сауна

Наскоро с цялото семейство изкарахме курс за основите на медитацията. Не се занимавам с нея редовно, но ми беше много интересно да оценя полезното й влияние върху себе си – върху собственото състояние на духа. Това е нов инструмент за разтоварване в моя арсенал и работи всеки път, когато ми е необходим. Но, честно казано, най-любима за мен си остава инфрачервената сауна: половин час в нея с хубава книга и съм напълно нов човек."



Слънцезащитен крем – винаги

От 30 години ползвам моята козметика (Синди има собствена марка козметика - Meaningful Beauty). Доктор Жан Луи Себа постоянно я обновява и подобрява. Освен това съм фен на микродермаабразиото – тази процедура я прави прекрасно холивудският дерматолог Кристина Раду. За мен добрата защита от ултравиолетовите лъчи е на първо място. Кожата ми е склонна бърза да улавя слънчевите лъчи, така че ако козметиката не е под ръка, нанасям каквото има наблизо. На плажа не отивам без шапка и слънчеви очила."



Съчетавайте полезното с приятното – грижете се за косата си по време на сън и по време на тренировка

Харесва ми да върша няколко неща едновременно, защото добрата грижа изисква време, а аз ценя всяка своя минута. Дори когато тренирам, включвам своите бюти ритуали. Например, ако знам че ще мия косата си след упражненията, преди това нанасям маска. Гъстата конска опашка все още не е попречила на никого. Съвсем наскоро открих за себе си маската на Lush с жасмин и с къна, препоръчвам я на всички ви!
За съжаление косата ми вече не е толкова гъста като преди. Постоянната смяна на прически и боядисването, в течение на много години, сериозно й навредиха. Затова реших да намаля използването на сешоара и оставям гривата ми сама да изсъхне. Когато си легна с високо, нестегнато вързана опашка, на сутринта косата ми е вече суха, а симпатичните вълни идват в качеството на приятен бонус."


More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя