Следва

Сутрин в 7 точно с Мартин Карбовски

Книга с мисли на известни бг дами, посветена на благотворителност

По принцип в България хората се сещат да правят добро и благотворителност само около Коледа. Нещата обаче явно...

Events преди 14 години

По принцип в България хората се сещат да правят добро и благотворителност само около Коледа. Нещата обаче явно се променят и българинът все повече се опитва да помага на хората с проблеми, независимо от сезона, празника или лошия икономически период. След като много предавания биват посветени на благотворителността, то и една от най-големите козметични компании се отдава на благородна кауза.

Вчера Nivea събра на куп в Before and After много известни дами от ефира у нас, за да им представи уникална малка книжка, приходите от която ще бъдат дарени за изследване и подпомагане на семействата с репродуктивни проблем.

В малката книжка със сини корици са поместени мисли, цитати и размисли за живота на едни от най-известните дами от българския шоу бизнес, моден и бизнес елит – Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Албена Александрова, Мая Георгиева, Силва Зурлева и много други.


Камелия Тодорова, Албена Александрова

Дамите, които са ни познати от списанията и телевизионния екран се откриват напълно като споделят най-съкровените си мисли и отправят едно истинско женствено послание. И няма как след като книгата е посветена на толкова благородна кауза, а именно помагането за създаване на един нов живот.


Бойка Велкова, Силва Зурлева, Мая Богданова

Книгата на Nivea можеш да намериш в по-добрите книжарници в София и страната като всички приходи от продажбите ще бъдат дарени на семействата с репродуктивни проблеми.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.