Следва

Рибена супа с шафран и кашу

Представи си... една такава лятна вечер

Много е вероятно да носи същата рокля... надявам се, всъщност, да е точно с нея...

Food преди 7 години

Много е вероятно да носи същата рокля... надявам се, всъщност, да е точно с нея...
Обожавам очакването, то е като да вкусиш живота лекичко, като при това знаеш, че предстои да е вкусно.  Вкусна хапка живот.

Дълги ленти елегантност и ароматно вино - от нея, меко жълто - от розите и свещите, нежна храна и огромно очакване - от мен.

Защото е прекрасно, като кажем вечеря, да я превърнем в романтичен празник, много фин, наш, споделен. 

Стъпките по алеята оставят следи в канавата на душата ми. Мълчалива, в очарователната си дълга рокля на райе, тя ще сподели една изящна лятна вечер с мен.



Горещо е цял ден, минутите за прохлада идват едва с капването на първата капка привечер от небето. Сиво-синя, ленена покривка, и храната - лаконична, вкусна, простичка, са в унисон с всичко.
Защото всичко е любов!  

Избирам онова, което знам, че е другото име на перфектната формула - добра лека шунка на фини слайсове, датско синьо сирене, малко плод, чери, червено вино. И талисман. По един за всеки, и не защото е модерно, а защото моментът е специален.   

Там, под звездите, вечерям със съвършенството. Лаконичната ни вечеря, прясна, ароматна, сочна, и всичко друго, което отива на миг като този, събрано в малката достатъчна окръжност на дървото. Сини кристални чаши с вино, фина материя, и обожание. Достатъчният, елегантен, влюбен вкус на живота.

Модели: Дея и Георги, Ивет Фешън
Стайлинг: Габриела Желева
Коса и грим: Александра Рамирез
Риза хавайка от H&M, цена 25 лв.
Дълга рокля от H&M, цена при запитване*
Сребърни сандали от H&M, цена 55 лв.


Вечерята:
Фино филе на слайс класическа свинска и пилешка шунка "Сачи", без МНГ (мононтриев глутамат), чери доматки, синьо сирене, круши и червено вино.

Защото така виждаме хармонията на ежедневието, закуската, обядът и следобедната ни сиеста бяха незабравими...

More Food