Следва

По очите ще познаеш. Очи в очи с истината за човека срещу теб

Представи си... един такъв летен следобед

Представи си го точно като от филм...

Food преди 7 години

Филмът е някъде от 50-те. Блендата му е такава, и косата, и излъчването, нейните, и любовта, неговата.

Сцената е следобедна, страстна, сънена, сладка. Всъщност е поредица от сцени. Сцени на споделяне, на обич.

Тя го отвежда там, на зелено, бялата й рокля прави растер на фона на скалата, шареният шал на главата е вързан точно така, че да открие изящния релеф на скулата, обиците са онези, които слага рядко.

Хорските погледи не стигат до тази интимност, в която роля имат само те, тя и той, въздухът, натоварен с най-хубавото очакване на света, и храната, лека, ненатрапчива, отговорът на всяка нежна нервност. 

 

Блясъкът по скулите е точно в нюанса на дамската чанта, краката са боси, тревата го може това, а белите кецове небрежно скучаят встрани. Следобед, лишен от суета и бързане. Бавно време за бъдещи спомени.

Такива, като да ги събереш в кошница за пикник. Върху бялата покривка с везани маргарити. Шарени салфетки, домашен кекс отгоре. Жестове на нежност, ръце, скокливи да услужат, да поднесат, да обгрижат.

Дървото с хрупкави и апетитни хапки, съвършенство на тънки листи. Рокфор, срамежливи домати, шунка, свежа и апетитна. Отрязъци от време. В тон с този, толкова любовен, филм...

Галени лица и ръце, лакоми слънчеви езици, безкрайно вкусно преглъщане. Погледът към устните издава всичко, жълтата китка обич е детайлът, вместо многоточие.  

Обожаваш филми като този? Намек за следобед в Рая?! И ние. МНОГО!

Модели: Дея и Георги, Ивет Фешън
Стайлинг: Габриела Желева
Коса и грим: Александра Рамирез
Рокля H&M, 89.99лв.
Тишърт H&M, 17.99лв.
Чанта H&M, 64.99лв.
Шал H&M, 14.99лв.
Обици H&M, 9.99лв.
Сиестата:  Фино филе на слайдс класическа свинска и пилешка шунка "Сачи", без МНГ (мононтриев глутамат), бяла франзела, чери доматки, синьо сирене и круши от "Била", домашен кекс и лимонада

Защото така виждаме хармонията на ежедневието, закуската и обядът ни бяха незабравими...

More Food