Библия на ЕПИЛАЦИЯТА - всичко от А до Я

Тази седмица в нашата женска редакция решихме да засегнем една от най-обсъжданите теми, която никога няма да се изчерпа...

Тази седмица в нашата женска редакция решихме да засегнем една от най-обсъжданите теми, която никога няма да се изчерпа: ЕПИЛАЦИЯТА. Винаги с главни букви, винаги с останали въпроси, търсене на второ и трето мнение за най-добрите, ефикасни и трайни методи.

Независимо че обезкосмяването винаги е вълнувало особено много жените (а напоследък и мъжете), сега, когато лятото е в разгара си, няма по-актуален топик от този.

Истината е, че за всяка жена има различни предпочитания, по хиляди причини и съображения. Именно затова ние се заемаме цяла седмица да „разнищваме“ темата за обезкосмяването, въвеждайки ви в нея и опитвайки се да дадем надеждни отговори, яснота и съвети.

Целта на тази въвеждаща статия е да ви „разведем” из изобилието от начини за обезкосмяване, измежду които може да избирате (за някои вероятно дори не сте знаели досега).

БръсненеБлагодарение на самобръсначката човечеството натрупа позитивен и многовековен опит в областта на бръсненето. То (бръсненето) винаги ще си остане бързо, лесно, ефективно и евтино.
Преди беше прието да се вярва, че бръсненето стимулира растежа.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.