Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 04.07 - 10.07

Pavell&VenciVenc' и The Top Stoppers диктуваха ритъма на Фестивал на цветовете

На 2 юли 2016 г. се състоя третото издание нa ... 

All About Life преди 7 години

На 2 юли 2016 г. се състоя третото издание на най-пъстрия фестивал на София - Фестивал на цветовете в Sofia Ring Mall. Две хиляди усмихнати хора се забавляваха с палитрата от цветове и надъхващия парти ритъм на изпълнителите. Заедно те отпратиха надвисналите облаци и изпълниха деня с много цвят, танци и добро настроение.

Цветни екслозии оцветяваха въздуха пред Sofia Ring Mall часове наред. Тази година към тях организаторите бяха добавили и машина за пяна, което къпеше публиката с пухкава пяна.

Първи на сцената се качи финалистът от X Factor - Кристиан Костов, който изпълни едни от най-нашумелите и любими в момента поп хитове. Малко след него на сцената се качиха Pavell&VenciVenc, които още с първото си парче дадоха силна заявка за шоуто, което са подготвили. Момчетата зарадваха публиката с изпълнение на най-обичаните от тях хитове. Изпълнители и фенове през цялото време пяха заедно, на фона на много цветни експлозии и танци. "Да оцветим града в цветове", приканваха изпълнителите.

Танцувалният ритъм беше продължен от The Top Stoppers, които за втора поредна година нажежиха страстите в публиката. Отново любими парчета държаха на крак публиката, която вече беше изпъстрена във всички фестивални цветове и неуморно танцуваше под звуците на Wosh MC и компания. Част от програмата на фестивала бе и DIA, която доказа, че българските фолклорни песни се комбинират чудесно със съвременни бийтове. След нея на сцената се качи и Михаела Маринова, друго любимо откритие на X Factor. Нейното изпълнение премина под звуците както на авторски парчета, така и на едни от любимите хитове на певици като Риана и Бионсе. На сцената на фестивала се изявиха и Дияна Панчева - DIYAH и DJ-те от Sofia Cartel, а водещ на купона беше Super Sholo. През целия ден в зоните за забавление феновете можеха да си направят татуировки с къна, да играят на надуваеми джаги и да се борят с надуваеми сумо костюми.

More All About Life