Седмичен ХОРОСКОП - 04.07 - 10.07

Astro преди 7 години

Тази седмица стартира с Новолуние в Рак. Трепетите от заобикалящия ни свят звучат чудесно, докато нашата емоционална чувствителност е подчертана от нежнaта същност на Раците. Чистата енергия, която притежава Ракът, ни напомня да ценим и уважаваме хората в близкото ни обкръжение, особено ако сме приели тяхната непоколебима подкрепа за даденост. Но бъдете внимателни да не "задушите" някого с вниманието си. 

Въпреки това, опозицията на неотслабващия Плутон прави бягството от служебните задължения трудни. Междувременно досадният аспект на комуникиращия Меркурий да властва над Сатурн ни подтиска и ни възпрепятства да споделяме чувствата си поради страх от критика.

Космическите "любовници" Венера и Марс преливат от щастие тази седмица, като кулминацията е в сряда. В резултат може да очаквате красиво чувство за хармония, тъй като дълбината на чувствата в отношенията ви е подхранена. Венера в Рак ще се погрижи да докаже, че любовният живот е колкото прекрасен, толкова и възможен. Жените са "ключовите играчи" на седмицата, тъй като Ракът управлява женската сфера. Връзката, която Венера има с Марс в Скорпион ще гарантира, че ще усетите силата на тази успокояваща любов дълбоко в душата си.

Хороскоп

Още от Astro