Следва

Риана и Дрейк, събраха се?!

Жега! Деми Ловато без дрехи и задръжки

Снимките, дело на фотографа Patrick Ecclesine, казват всичко, но все пак, в случай, че не сте наясно - в тази песен става дума за секс...

Други преди 7 години

Миналата година Деми Лoвато информира феновете си, че е Cool for the summer и Confident, а светът сякаш казваше: "Пей, сестро!" Деми изпълни обещанието си (да е гореща през лятото) с новия сингъл Body Say, който има всички шансове да се превърне в тотален хит.

"Написах и записах #BodySay преди няколко седмици и нямах търпение всички вие да го чуете", сподели Деми в профила си в Туитър.

Снимките, дело на фотографа Patrick Ecclesine, казват всичко, но все пак, в случай, че не сте наясно - в песента става дума за секс. "Може да ме докосваш бавно с ръце. Ускори, скъпи, накарай ме да се изпотя. Страната на мечтите, заведи ме там, защото искам да го направим..." е само част от провокативния текст, написан от самата Лoвато.

Докато пишехме за Деми се сетихме, че бяхме питали кое е любимото ти парче за секс Рут Колева и Джули Лепоев. Помниш ли какво ни отговориха?

More Други