Следва

My Style: DJ Akasha

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата... По гащи и без задръжки на 4 юли

Температурите падат. Дрехите и задръжките на звездите също. И в тази тематика събрахме за вас най-големите модни гафове, в които на практика липсват и дрехи, и задръжки.

 

All fashion преди 7 години

Лятно е. Температурите падат. Дрехите и задръжките на звездите също. И в тази тематика събрахме за вас най-големите модни гафове, в които на практика липсват и дрехи, и задръжки.

Евтиният вид на Ники Минаж

Само й дайте повод да покаже пищните си извивки и Ники ще направи всичко по силите си. На 4 юли Instagram беше взривен от серия снимки на скандалната рапърка. Явно това е нейният начин да отпразнува "Деня на независимостта" на Америка.



За избора на облекло в този случай можем да кажем само, че е повече от пошъл. Но снимките казват повече от думите…

Патриотичното парти на Тейлър Суифт



Много демонстрации видяха бял свят по повод 4 юли. Тейлър Суифт не пропусна шанса си да блесне, като организира патриотично парти в имението си за 18 милиона. А дрескодът? Америка!



Но това съвсем не означава, че беше добър. Дори смеем да кажем еднакъв: Тейлър и Джиджи Хадид се радваха на слънчевите лъчи в абсолютно идентичен и скучен цял бански с цветовете на американското знаме. Явно всичките знаменца около тях не бяха достатъчни.

По долни гащи

4 юли бе добър повод и за Джъстин Бийбър да си даде няколко дни почивка и да се позабавлява на плажа в Маями. И макар световното му турне да е в разгара си, Бийбс реши да потуши страстите яхвайки се смело на уейкборд... по долни гащи. Но не какви и да е, а класиката в жанра - бели памучни боксерки Calvin Klein. Не че му липсват достатъчно бански костюми, но когато желанието за приключение дойде неочаквано, обикновено те заварва по долни гащи. Фактът - номокрено, бялото памучно бельо не остава много на въображението...

 

Внимание, леопард на плажа



Без грам сарказъм питаме: "Защо, Кристина, защо с този прин бански, точно това десетилетие?" Бързаме да уточним, че преливащите пищни форми, от минималистичния модел костюм, нямат нищо общо с мястото на изпълнителката в нашата седмична класация за гафове. Фактът, че уверено показва излишъка си от плът буди по-скоро адмирации за смелостта. Вярно, призоваваме към активен спорт и здравословно меню всеки ден във виртуалните ни страници, но когато просто не става - не става! В този ред на мисли - и леопардовият принт бански на Кристина Милиан също не става - нито за клип, нито за небрежен уикенд в Малибу. Всъщност, става само за нашата класация модни недосмислици.


 

More All fashion