Следва

Директно от PR-a: Стартира „Ерген на годината“ 2015. За трети път се търсят най-желаните мъже в България

HOT! 6 урока за живота от Дейвид Ганди – най-скъпият модел в света

Когато изглеждаш толкова зашеметяващо добре като Дейвид и те спират безброй непознати с надеждата да се снимат с теб, то е част от рисковете на професията...

All fashion преди 7 години

Когато изглеждаш толкова зашеметяващо добре като Дейвид и те спират безброй непознати с надеждата да се снимат с теб, то е част от рисковете на професията. А той, като супер-модел, всъщност адски много мрази селфитата, мрази ги повече от всичко! „Защо просто не се наслаждаваме на момента, без да се налага да го запечатваме в снимка и да го показваме на други хора?“

Отмина цяло десетилетие откакто той се появява в иконичната днес кампания Light Blue на Dolce & Gabbana. Сега на 36, моделът все още е с перфектен външен вид пред камера и off-duty, сякаш е специално създаден в лаборатория. Само че както той обича да изтъква, е изцяло self-made. Тренира без треньор и нутриционист, а единственият в неговия бюти-екип е самият Лари Кинг! И сега точно преди пускането на новата кампания Light Blue Beauty of Capri fragrance, супер-моделът дава няколко есенциални насоки как да живеем пълноценно, как да се грижим за кожата си и всичко интересно около него самия в момента:

Light Blue - Dolce & Gabbana

Телефонът настрани!

Четях за това нещо, което много заетите хора се опитват да приложат – „диетата“ 5:2. Използват технологиите 5 дни седмично, за работа, за бизнес и уикенда изключват телефоните, за да си починат. Помислих си, че това е жестока идея – по този начин би трябвало да успееш да се насладиш повече на времето, прекарано със семейството, приятелите и партньорът ти. Хайде, светът ще продължи да се върти, просто наистина забелязвам колко сме пристрастени към смартфоните. Опитах първо, като излизах на вечеря и оставях телефона вкъщи. Радвах се на компанията на хората, с които избрах да бъда заобиколен.

Живей за момента!

Когато си купих къщата преди няколко години, отидох по работа в Уганда и нямах никакъв сигнал или каквото и да е. По принцип, нормално е да се разтревожиш – всичко ли е наред с банката, с работниците, с плана и тн. Само че нямах връзка и когато се върнах установих, че всичко е наред докъдето са стигнали и да, имаше още няколко неща за довършване, но като цяло положението беше ОК. Та, тогава в Уганда бяхме на преход да видим горилите и докато маниакално се опитвах да ги снимам, единият от водачите просто взе камерата и ми каза – „Просто се наслаждавай! Едва ли ще го видиш пак и през обектива няма как да обхванеш цялото!“ Замислих се, че всъщност това е доста добър съвет – да се наслаждаваш на ситуацията, без да се опитваш всячески да запечаташ момента на снимка.



Поддържай мистерията около себе си!

Мисля си, че щом си вече публична личност, не е хубаво да излагаш всичко на показ в социалните медии, това за мен е проява на класа, на достойнство. Вижте например Дениъл Крейг и Рейчъл Уайш – аз самият не разбрах кога се ожениха! Те избягват папараците. Правят си филмите, публикуват каквото трябва и където трябва, участват в благотворителни каузи и изчезват. Аз не разбирам защо някои хора излагат целия си живот в социалните мрежи. Не са интересни. Но я вижте, ако се срещна с Дениъл, ще бъда много заинтригуван да чуя неговите възгледи, защото, реално нямаме толкова достъп до този човек. Това е мистерията на Холивудските актьори – ето още – Стив Маккуин, Пол Нюман – за тях все още не знаем толкова много лични подробности. Виждаме образа, в които са се превъплътили, работата, която вършат, професионализма. Не мога да разбера как може да има толкова хора, които пускат адски много снимки – какво ядат, с кого го ядат, къде и тн.

Не разчитай на бюти-екип!

Нямам треньор или нутриционист. Имам само фризьор, а той е един от най-добрите ми приятели. През повечето време ми е повече приятел, отколкото фризьор. С него съм навсякъде понеже на фото-сесии винаги има осигурен стилист, а аз предпочитам това да бъде Лари, тъй като го познавам като човек и професионалист. Той е адски добър в това, което върши. Всъщност, той си нямаше идея, че е толкова добър, докато не започнах да го взимам с мен и вижте го сега – снима корици, работи по филми, музикални клипове, реклами. Много се радвам, че получава това признание!

Уважавай тези преди теб!

Този, когото винаги съм приемал за еталон на добър живот е Пол Нюман. Начинът, по който играе и се състезава с коли и цялата му благотворителна работа. Също така много харесвам и Дейвид Атънбуру. Той прави програмите по BBC за животните и природата. Снима горилите и дълбокото синьо на морето – много харесвам фотографията му и факта, че може да си позволи да изчезне за месеци. Толкова много неща знам от него и изследванията му, а вероятно не съм единствен. Срещнах се с него миналата година. Знаете, споменах вече, че и аз съм се срещал с горилите и съм пътувам по техните земи и беше много яко да си говоря с него за това.

Пази се!

Мисля си, че много мъже всъщност, слагайки си серум си казват: „ОК, това е“, а той реално не е толкова ефективен ако не си почистил добре кожата. Както и това, с което се храниш. И естествено, алкохолът, пушенето, слънцето, всичко ѝ афектира. Няма чак толкова много качествени продукти за мъже на пазара и предпочитам да платя малко повече за качество. Ако продуктът е парфюмиран, най-вероятно не е толкова добър. Ето кои продукти използвам:
 

Colbert MD – Illumino Face Oil

SK-II – Facial Treatment Essence

Wellman – under eye serum

DOLCE&GABBANA – Light Blue Love in Capri Eau de Toilette

More All fashion