Следва

Dare U: Кристални нокти

Мини тренд: ЕAR Make up, ъпдейт на обеците

На модния подуим всичко е позволено...

Hair преди 7 години

На модния подиум всичко е позволено. Непредвидимите комбинации на грим-прическа винаги са + 10 точки за "уау"-ефекта на дефилетата. Наскоро ни направи впечатление един нов тренд, който се прокрадва на пръсти и примерите за него все още не са много, но вярваме, тепърва предстоят.

За първи път го срещнахме на модните дефилета през 2014 г., но не му обърнахме кой знае колко внимание. В парижката седмица на модата тогава, Антъни Вакарело “изрисува” с черен принт ушите на своите модели. Тънка и елегантна линия - контур, който определено отличи ететическия му подход.

През пролетта на 2016-та, Луи Вютон последва примера и заложи на сребристия цвят. Гримирани сребърни уши - намек за приказност, намек за елфи, достатъчно, за да удари в епицентъра на любопитството ни.  Решимостта ни да проследим тендецията моментално се задейства.



Така се натъкнахме на Instagram профила на Вайълет, абсолютно нестандартен make up артист, който буквално прави чудеса. Експериментирайки с горещия тренд, интерпретациите й са ексцентрични, на ръба на прекрасното и супер свежи. Дали новата бюти тенденция ще набере сила и скоро всички IT момичета ще се съобразят с нея и ще боядисат ушите си? Тепърва ще видим!



More Hair