Следва

Салата с авокадо и пиле

На ТИ с пробиотиците

Стресът, неправилното хранене, приемането на антибиотици ... 

All About Life преди 7 години

Отпускарският сезон, този, в който трябва да се разтовариш от делника, да вземеш животоспасяващата доза слънце, глътка свеж въздух и да презаредиш, ти е нужно и да си в кондиция. Здраве - важно ни е да го имаме 24/7, независимо от сезона. Но стресът, неправилното хранене, приемането на антибиотици, недоспиването и още много фактори, на които сме подложени ежедневно, водят до убиването на т. нар. добри бактерии в организма. Човешкото тяло се състои от около един трилион клетки, а вътре в организма ни живеят десет пъти повече клетки на бактерии, като някои от тях могат да ни разболеят, а други, точно обратното – могат да са от голяма полза за здравето ни. Тук на помощ ни идват пробиотиците - те могат да помогнат за развитието на добри бактерии, които да поддържат баланса на организма и да ни карат да се чувстваме здрави, пълноценни и красиви.

Всяка капсула LactoFlor Opti6 съдържа 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии от 6 различни вида за максимално действие и силен имунитет, за поддържане активността на полезната микрофлора, подпомагайки правилното функциониране на имунната система.

Lactoflor предлага първата гама пробиотици, съдържащи натурални полезни бактерии, изолирани от българската природа, в комбинация с пребиотици за по-лесното им приобщаване към общата чревна флора. Формулата на синбиотика Оpti 6 е съставена от уникална селекция от 6 различни щама бактерии от екологично чисти източници от българската природа с доказан произход. Пребиотикът е инулин /добит от корените на цикория/- натурален източник с ефективността да увеличи до 10 пъти количеството на добрите бактерии. Lactoflor Opti6 e продукт на дългогодишни in vitro изпитвания и е безопасна и доказано ефикасна подкрепа за имунната система.

Opti6 е ново пробиотично решение на Lactoflor, кoето съдържа 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии от 6 различни щама за максимално действие и силен имунитет. Всяка капсула поддържа активността на полезната микрофлора на гастроинтестиналната система и подпомага правилното функциониране на имунната система, както и възстановителните функции на лигавицата на червата.
Синбиотикът подпомага имунитета, като използва полезни бактерии, способни трайно да доминират в чревния микробиом и да повишават защитните сили.

LactoFlor Opti6 поддържа баланса в интестинума и активира по естествен начин имунокомпетентните клетки в чревната лигавица, фагоцитната активност и способства за осъществяването на по-ефективна бариера срещу болестотворни микроорганизми и процеси.

Освен това биотерапевтичният синбиотик подпомага храносмилането, което също е изключително важно през летните месеци. Opti6 съдейства за оптималното усвояване и абсорбиране на хранителните вещества, понижава риска от формирането на вредни за здравето вещества в чревния тракт и съдейства за естественото производство на витамини от групата B.

Lactoflor Opti6 има благоприятно действие върху организма дори при еднократен прием. Мултибактериалната пробиотична формула подпомага дейността на имунната система, възстановява баланса на чревната микрофлора и потиска развитието на вредни бактерии. Биотерапевтичният синбиотик от ново поколение съдържа лиофилизирани жизнеспособни млечнокисели култури и 10 млрд. „добри бактерии“ - активни и витални - само в една специална капсула, която е устойчива на стомашните киселини.

More All About Life