Следва

Запази нощта за Пловдив

Премиери през юли по 24 Kitchen: Да надникнем зад кулисите на най-уникалния ресторант в света

Тази невероятна поредица дава за първи път достъп зад кулисите на най-уникалния ресторант на света и наднича в живота и в главата на създателя му Хестън Блументал...

Events преди 7 години

Вълшебно лято с Хестън (Magic summer with Heston)
Събота и неделя от 16:00 ч.
Премиера – 9 юли

В света на Хестън (Inside Heston`s world)
9 и 10 юли (събота и неделя) от 16:00 ч.
16 и 17 юли (събота и неделя) от 16:00 ч.

Тази невероятна поредица дава за първи път достъп зад кулисите на най-уникалния ресторант на света и наднича в живота и в главата на създателя му Хестън Блументал в период на изключителни промени в световноизвестния ресторант „Fat Duck“.

Хестън Блументал създава магичен кулинарен свят, какъвто не сте виждали досега. Неговите ресторанти и творчески проекти дефинират нови нива на кулинарно майсторство и дават нови перспективи към храната и готвенето. Неговият свят обаче ще се изправи пред голямо предизвикателство – най-известният му ресторант, неговата гордост и радостта, „The Fat Duck“ трябва да се премести. Хестън трябва да пренесе целия ресторант, екипа си и съоръженията на цели 10 500 мили чак до Мелбърн, Австралия. Там той не само трябва да отвори, но и да разработи успешно цялото си кулинарно начинание в напълно нова страна за седем месеца.
Нито един ресторант с 3 звезди „Мишлен“ не е предприемал такава смела стъпка, затова никой не знае дали проектът ще бъде успешен. Тази документална поредица проследява цяла година от това забележително приключение.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?