Следва

Ваканцията на известните: Адриана Лима на Миконос

Драмата на самоубилата се приятелка на Джим Кери излезе наяве

Драмата на самоубилата се приятелка на Джим Кери излезе наяве...

Други преди 7 години

През есента на миналата година бе намерено тялото на сложилата край на живота си Катриона Уайт, тогава гадже на актьора Джим Кери, с която обаче той приключва отношенията си само дни преди трагичния инцидент.

По време на разследването органите на реда намират предсмъртно писмо в дома на момичето, но тогава на съдържанието му не е дадена публичност, за разлика от днес, когато става ясно, че последните думи на Уайт са адресирани именно към възлюбения й Кери, и че спор между двамата е подтикнал младото момиче към самоубийство.

"Прекарах само три дни сама и не мога да повярвам, че не си наоколо. Мога да продължа пътя си по-нататък с разбито сърце, да се опитам да сглобя частите му наново, но нямам тази воля. Съжалявам за това, че мислиш, че не те подкрепям. Опитах се да ти дам най-добрата част от себе си."

"Вие, мое семейство, уверена съм, че постъпвам правилно, но моля ви, простете ми - просто не принадлежа на този свят."

Заслужава си да споменем, че според източници, близки до актьора, Кери и Уайт всъщност не били разделени, а просто си давали време, за да оправят отношенията си. 

Припомняме, че двамата се срещат в края на 2012 година на снимачната площадка, където Катриона работи като гримьор. Скоро между звездата и момичето, дошло от Ирландия, за да покори Холивуд, пламва любов, която  трае едва до май 2013, когато двойката се разделя. Две години по-късно двамата възобновяват отношенията си.

Междувременно, след като излезе информацията за предсмъртното писмо, Джим Кери излезе с публично изявление, в което изразява съжаление, че нещо толкова лично се използва за сензация:

"Едва започнал кариерата си в Холивуд, разбрах, че и най-малкият детайл от личния ми живот ще е разменна монета за таблоидите. Но не можех да си представя, че хората, които обичам повече от всичко на света, също ще станат мишена. Позор." — казва в съобщението си актьорът.

За 54-годишният Джим смъртта на момичето е истински удар, защото младата жена се самоубива наистина броени дни след раздялата с актьора и се твърди, че именно този факт я е подтикнал към това.

More Други