Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 11 - 17 юли 2016

Първото #ReleaseTheBeast парти събра DJ Marten, Александра Богданска и модна къща Knapp

Magic стартира лятната си кампания с моднoто предизвикателство #ReleaseTheBeast

All About Life преди 7 години

Вчера вечерта (7 юли, четвъртък) в Culture Beat Club в София се случи първото досега #ReleaseTheBeast парти, което постави началото на смело модно предизвикателство. Събитието събра на едно място модела Александра Богданска, модна къща Knapp и DJ Marten, който се погрижи за високото настроение на вечерта. Звездните гости на събитието обявиха началото на лятната кампания на Magic. Тя стартира с голяма игра, в която наградите са четири уникални бутикови рокли от Knapp, създадени специално за победителите, и фотосесия oт модния фотограф Диляна Флорентин.

Партито посрещна гостите си с червен килим и Стена на славата, а в специален make-up кът всеки желаещ получи грим, подчинен на дрескода на вечерта „животински принт“. Александра Богданска, която долетя от Италия специално за партито на Magic, представи тийзър от спeциалната лимитирана колекция на Knapp, вдъхновена от темата #ReleaseTheBeast. Самата тя бе облечена с тоалет, създаден специално за повода, а по време на събтието бяха представени за първи път и скиците на останалите 4 модела от капсулната колекция на модната къща, които ще станат собственост на четири късметлийки, снимали се на стената на Magic по време на събитието или в четирите най-големи града в страната по време на лятното #ReleaseTheBeast турне на Magic:
1. София – 8 и 9 юли, от 17 до 22:00 ч. на бул. Витоша и ул. Парчевич
2. Пловдив – 8 и 9 юли, от 17 до 22:00 ч. на площад Централен
3. Варна – 15 и 16 юли, от 17 до 22:00 ч. до Фестивален комплекс
4. Бургас – 15 и 16 юли, опт 17 до 22:00 ч. в Морската градина

На посочените места и часове в тези градове ще ви очакват сладоледите Magic и големите изненади, които брандът е подготвил за сезона.

За допълнителна информация и локациите на лятното турне, следете:

Facebook page: https://www.facebook.com/algidabulgaria/?fref=ts

More All About Life