Следва

Miss Grand April

Хенкел организира благотворително ревю

Днес, 27 април, във Военния клуб ще се проведе моден спектакъл, вдъхновен от новия аромат на Silan – Silan Feel Fashion.

Events преди 14 години

Днес, 27 април, във Военния клуб ще се проведе моден спектакъл, вдъхновен от новия аромат на Silan – Silan Feel Fashion. Защото всеки иска да изглежда и да се чувства добре, а всичко това започва от дрехите.

За да се усети наистина магията на абитуриентския празник и при децата от домовете, Хенкел организира благотворително ревю за тях, като ученици от професионални гимназии по текстил и дизайн в страната ще вземат участие в предизвикателството да създадат свои официални облекла, вдъхновени от серията омекотители Silan Arоmatherapy. Отличените модели ще са част от специална колекция, която Хенкел България ще има удоволствието да представи по време на модното дефиле.

Тези уникатети ще бъдат дарени на децата от домовете. Създаването на облеклата е вдъхновено от новия аромат от Silan - Silan Feel Fashion, който използва най-изтънчените съставки и аромати, за да може дрехите да изглеждат и ухаят фантастично. Черна бутилка и златна капачка - Silan Feel Fashion.
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.