Следва

Лив Тейлър роди третото си дете

Ваканцията на известните: Адриана Лима на Миконос

На 35-годишната Адриана Лима не оказват никакво влияние нито времето, нито бременностите, нито каквото и да е...

Други преди 7 години

На 35-годишната Адриана Лима не оказват никакво влияние нито времето, нито бременностите, нито каквото и да е. Фигурата на модела беше, и остава, абсолютно умопомрачителна. За което завиждаме, и не вечеряме, и не вкусваме шоколад, и пием гореща вода с лимон всяка сутрин, и пак не е същото...

Както го изисква лятото - моделът е на море, в частност на гръцкия остров Миконос, и се плацика с радост в много символични червени бикини, за радост на останалите плажуващи, на папараците, и на нас.

Допускаме, че тайната на красота на Адриана не е само в добрите гени. Лима е на хранителен режим, наистина, не много строг, но все пак:

"Старая се да се храня балансирано. Тайната е в това, да следиш за размера на порцията. Храната е източник на енергия, ужасно важна е.

Занимавам се с фитнес. Не мога да стоя на едно място, в живота съм крайно активна, затова и тялото ми издържа интензивни тренировки. Освен това имам две деца, които много помагат на формата ми - непрестанно тичам из къщи! Искате съвет? Имам въже за скачане вкъщи и всеки път, когато намеря време, скачам по десетина минути. Не е нужно да са часове - десет минути са достатъчно,

 - казва Лима.

More Други